Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, February 27, 2009

Maron60 woog op het moment van schrijven 71.70 kg (bmi: 22.63).

:goedemorgen2:

En het is weer Vrijdag ! Heerlijk ! Na een weer een drukke week hoop ik echt op een rustig weekend. Er is hier weer van alles gebeurd. Mijn zoon en zijn vriendin zijn even tijdelijk uitelkaar, dus dat bracht een hoop onrust hier in huis, dat kunnen jullie je wel een beetje voorstellen. Je staat toch klaar van hem en natuurlijk ook voor haar. Ze hebben beide even rust nodig en mijn schoondochter is naar haar moeder gegaan. Best heel vervelend allemaal. Ik hoop echt dat weer goed komt tussen die twee. Avonds eet hij bij ons , en slaapt gewoon in zijn eigen huisje. Als moeder zijnde wil je alleen maar het beste voor je kind, dus ik maak me echt zorgen. Je kent het wel ik vraag wel 10x of hij het allemaal red. Ga straks ook weer naar zijn huis toe, om de was op te halen en even een stofzuiger door het huis halen. Gelukkig heeft hij een hoop vrienden en zijn sport dus het komend weekend zit hij veel op het voetbalveld met zijn vrienden. Even afleiding voor hem.

Met het mannetje gaat het weer redelijk. Nog wel jeuk, maar dat wordt met de dag minder. Volgens de arts is hij in ieder geval goed bezig en moet volgende week weer terug komen.

Met mijn gewicht gaat het prima. Vanmorgen 71,7 kilo. Dus tot nu toe kan ik het aardig onder controle houden. Ik wens iedereen een heel fijn weekend en we spreken/lezen elkaar weer snel.

:eenfijnweekend:February 27, 2009 om 09:54
Hallo daar,

Wat een inspannende week heb jij gehad! Lijkt me heel lastig hoor die situatie, je zit er toch een beetje tussen in en wilt het voor allebei goed doen.. hoewel ze er samen uit moeten komen.
En dan nog je man hoewel dit beter gaat.
Wat knap dat je dan je gewicht zo weet te houden. Misschien ben jij ook niet geneigd om spanningen af te reageren met eten. Ik moet daar ook vanaf.
Hoewel het met mij nu ook langzaam, heel langzaam de goede kant op gaat.

Wil absoluut geen lijn omhoog meer. Vind het zo "grappig" nou ja, om te zien hoe onze grafieken verschillen.. ga nu voor die van jou haha.

hoop dat je toch een fijn weekend hebt,

:chillen2: groetjes Babs
February 28, 2009 om 21:31
Hey Maron,

Wat maak jij toch vanalles mee é ség
Sja, je zoon en zijn vriendin zullen het zelf moeten oplossen é
Wat is dat tegenwoordig allemaal ség , vroeger was het leven toch zoveel gemakkelijker, ja vroeger, toen ik een jaar of 18 - 20 was
Ik zou er direct voor tekenen voor die tijd terug

Goed dat het met Ben beter gaat, en je lijntje, sja om jaloers op te zijn é, maar je hebt het verdiend hoor

Fijne zondag
:infinito:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan