Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, February 27, 2009

Koolmeesje1 woog op het moment van schrijven 91.30 kg (bmi: 31.59).

Potverd..... hier kan ik echt niet tegen hoor. Dit is nu al de tweede keer dat ik aankom inplaats van afval. Ik weet best dat het verder goed gaat maar toch vind ik dit lastig. Ik ben 12 dagen bezig en al 2x aangekomen inplaats van af te vallen. En ik had gisteren ook nog zo fanatiek gesport. Nou ja morgen maar weer afwachten.:aangekomen2:

February 27, 2009 om 03:03
hoi Désirée,

Dat komt van het sporten. Als ik fanatiek bezig ben geweest val ik ook niet af of kom aan. Als je de dag erna rustig aandoet is het er ruimschoots af. En die schommelingen hebben we bijna allemaal. In het begin frustreert het je enorm, maar als de de grote lijn van b.v. weekresultaten vasthoudt, dan zit het toch echt allemaal goed. En niet iedereen haalt die 10 kilo in de maand. Ik moet ook (helaas) genoegen nemen met minder en val niet meer dan 1,5 kilo per week af. Maar dat is toch altijd nog meer dan welk dieet ik ook gevolgd of waar ik over gelezen heb. En dat met zoveel gemak, zonder honger en gewoon een fit gevoel. Tel uit je winst.
Sterkte en groetjes,

Jennie
Onbekend
February 27, 2009 om 03:04
:lachen: niet zo ongeduldig:lachen maar houd je geduld:lachen: zo gaat het bij mij ook. En vraag niet wat dat is:no: maar verstand op nul en gewoon doorgaan(+) Jij weet dat je het goed doet. Dus daar ligt het niet aan. DUs het komt goed. Misschien vocht? Hormonen? Tja we willen het altijd een reden geven, maar voor ons blijft het altijd gissen. Dit ge:jojo: zet ik nooit hier op de site. Ik zet alleen maar de dalende getallen neer:lachuh: Flauw he, maar dat schommelen doe ik ook hoor.
Nou maak er toch maar een fijne dag van.
Ik ga naar school. Mijn klas voor volgende week even in orde maken. Schijnt een puinhoop te zijn doordat er is schoongemaakt:pfff:
:groetjes::m:emory
LHM
February 27, 2009 om 04:13
Hallo Désirée,

Het is inderdaad heel erg frustrerend, maar als je volhoudt komt het goed. Ga vooral niet wanhopen maar ga gewoon door. Opeens val je dan weer af. Bij de een duurt het een dagje maar bij anderen kan het echt wel een halve of zelfs hele week duren voordat het lijntje weer naar beneden gaat. Maar zet door, want het is het waard en je voelt je geweldig als je gewicht dan weer dalende is.
Onbekend
February 27, 2009 om 13:08
Hoihoi!

Hè, dat is nou jammer, niet afgevallen... maar bedenk:

:deoverwinning:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan