Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, February 27, 2009

Nuishetklaar woog op het moment van schrijven 86.00 kg (bmi: 30.11).

Gisteren weer naar de zakjesjuf geweest. In 10 dagen maar 6 ons afgevallen. Dat was wel teleurstellend (ook al weet ik dat het niet altijd hard kan gaan...) Wel 2 kilo vet kwijt, dus de rest was vocht wat ik vast blijf houden. Naja, daar moeten we het dan mee doen. Gewoon doorgaan en hopelijk is het volgende week weer minder. Moet wel zeggen dat het de motivatie wel een beetje deukt (wat ik eigenlijk heel kinderachtig van mezelf vind). Op naar volgende week!

February 27, 2009 om 03:10
Hoi Nuishetklaar,

Je gaat net zo langzaam als ik. Ik vond het ook een teleurstelling. Ik ging echt voor die 10 kilo per maand. Maar je kan het niet dwingen. Je lichaam doet wat het zelf wil. En dan bedenk ik maar dat ik nog nooit van een dieet gehoord heb waar je 1,5 kilo per week mee afvalt en wat gemakkelijk vol te houden is en waar je je gewoon fit bij voelt. En als ik daaraan denk, dan heb ik vrede met het langzame tempo.

Groetjes,

Jennie
February 27, 2009 om 07:17
Hoi Simone,

Nee, nog niet. Heb zelf op dit moment geen sollicitaties meer lopen en bij 3 bemiddelingsbureaus ben ik nog meer net ingeschreven. Maar in het onderwijs komen de meeste vacatures pas na de voorjaarsvakantie. Komt wel goed dus.
Ben blij dat je het met me eens bent over de snelheid van afvallen. Het is anders zo demotiverend en het zou jammer zijn als je ermee stopt. Want beter dan dit, zelfs al valt het tegen, kun je toch niet hebben.

Groetjes,

Jennie
Onbekend
February 27, 2009 om 07:37
Hi, ja ik ken dat gevoel maar al te goed...maar ondertussen realiseer ik mij wel steeds....wat er af is ...is er af en 6 ons is toch ruim een pond!! Dat begintempo heeft niemand vast kunnen houden! Ik heb ook gemerkt, dat het afvallen vaak met horten en stoten gaat....maar blijf gemotiveerd meid! Dát is écht het allerbelangrijkste. En weet je, volgens mij is het voordeel van gelijkmatiger afvallen dat je lichaam ook beter de tijd krijgt om "terug te veren".........Het gaat je écht wel lukken! Gewoon stug volhouden ( hoe moeilijk het soms ook is, vooral als je lijkt "stil te staan";) De aanhouder wint en het gevoel dat je straks hebt met een nieuwe slanke "Ik " is écht de mooiste beloning! Succes! Zet hem op! Groetjes, Tineke
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan