Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, February 27, 2009

Kimely woog op het moment van schrijven 91.00 kg (bmi: 32.24).

:goedemorgen2:

:volharding:

En die ark zal ik dan op een "slakse" manier wat later bereiken dan ik had gehoopt. Ik eet binnen de lijntjes. Maar ben deze week ongesteld plus ik heb ook al enkele dagen last van migraine. Misschien ligt het daar wel aan. En wie weet gaat deze slak ineens wat sneller volgende week. En is dit even een plateautje waar ik blijf hangen. Want uiteindelijk mag ik echt niet klagen he.

Vandaag is mijn ventje dus jarig :smileballon:
Hij is 37 geworden. Vanochtend toen Mats wakker werd, en Bram en Robbe dus ook uit bed glipten zijn we met z'n allen op bed gaan zitten met de cadeautjes, kaartjes en tekeningen. Zo leuk!
Vanavond komt er een babysit voor Robbe en Mats. En wij gaan naar de voetbal kijken. Dat is verzet van morgen naar vandaag. Normaal ga ik niet mee, zo is heel af en toe. Maar vandaag voor zijn verjaardag maak ik graag een uitzondering.De uitmatchen komen hier altijd enkele vrienden meekijken thuis en da's altijd heel gezellig. Drank en hapjes op tafel.

En morgen avond gaan we hier gourmet eten samen met mijn moeder en een koppel, mijn mama blijft dan hier daarna en dan gaan we naar een fuif samen met dat koppel.

Bram moet vandaag niet trainen maar moet wel morgen en overmorgen match spelen. Kwestie van ons niet te vervelen in het weekend he, hahaha!

Zo ik wens jullie allen een :01prettigweekend:

:01liefs:

:kimely:

March 2, 2009 om 09:02
:hoi: :kimely:,

ja hier gaat het goed hoor. Met Joshua ook. Hij krijgt nu bij de laatste fles 200 cc en slaapt dan door tot 6.00/6.30 uur. Vanmorgen was ik weer in slaap gevallen en toen schrok ik van hem wakker om 7 uur!!! :D

Ik hoop dat Mats zijn flesje snel wel leeg drinkt. Hoeveel geef je hem dan bij de laatste fles?

Ik ben ook erg benieuwd, maar denk niet dat ik afgevallen ben. Denk zelfs dat ik aangekomen ben... Heb erg veel lekkere dingen gehad dit weekend. Gebak enzovoorts...

Meid, die 90 :kg: ga je echt wel halen meid. Komt vanzelf een keer goed en dan ga je echt heel erg uit je dak.:afgevallen:

:mamavanjoshua:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan