Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, February 27, 2009

Bergop woog op het moment van schrijven 91.60 kg (bmi: 28.91).

Ik was deze week ziek, zwak en misselijk. Bah! Niet gesport , wel veel op de bank gehangen en comfort food gegeten ;) Maar het gaat nu wel de goede kant op. Heb niet op de weegschaal gestaan.

Vanavond weer eens BodyPumpen en zaterdag of zondag even op de fiets!

Het bloedonderzoek was vaag: lage Hb en lage hematocriet maar ijzer was goed. Mijn huisarts begreep het niet echt goed maar de sportarts had er een duidelijke verklaring voor. Het is een effect van veel duursport waardoor je bloed meer vocht opneemt en er bloedplasma van maakt. daardoor heb je meer bloed wat in de kleinste haarvaatjes kan komen maar wat relatief minder rode bloedcellen bevat.

Er waren wel aanwijzingen voor een actief afweer systeem dus er zit ook iets van een virusje of een bacterie ergens. We doen het dus even wat rustig aan en ik hoop maar dat het weer op gaat knappen en er weer zon komt!!!

groetjes en een goed weekend
Bergop


March 1, 2009 om 14:06
Hey,

Wat lees ik nu, ziek!
Gat ver.. in ieder geval, beterschap gewenst.

Misschien zelfs vandaag wel op de fiets gezeten, was lekker weer?

Rustig aan!

:anjas:
March 5, 2009 om 14:59
Hoi,

Vervelend dat gekwakkel! 't Is altijd erg frustrerend om niet te kunnen fietsen (wat de reden ook is;)), maar voldoende beter worden moet natuurlijk wel prioriteit hebben. De 1000 km zit ik helaas nog niet aan. Het moet maar snel zomertijd worden want dan kan ik weer gaan denken aan korte avondritjes.. wat is je eerste seizoensdoel? Ik heb helaas geen kaartje voor de AGR kunnen bemachtigen. Irritante hypes in dit land altijd. Jij ook succes!

Groeten
March 5, 2009 om 17:07
Hoi Bergop,

Hoe gaat ie nu met je? Helemaal opgeknapt?
Ik ben vanaf deze week weer fanatiek aan het hardlopen. Over 3 weken staat de halve marathon weer op de planning. Mijn snelheid is nog lang niet wat ie was. Ben erg benieuwd hoe het zal gaan.

Hoe gaat ie met jou met trainen?

Groetjes Snoetje
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan