Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, February 27, 2009

Lexington woog op het moment van schrijven 81.40 kg (bmi: 26.89).

Dag allemaal,

Ik ben vandaag ziek thuis.Ik kwam op mijn werk en meteen kreeg ik een migraine aanval wat ik overgens al 18 jaar niet meer heb gehad. Ik ben meteen naar huis gebracht en ben in bed gaan liggen met zetpil paracetamol.
Ik werd wakker omdat mijn vriend bij me ging kijken, het bleek al bijna 14 uur te zijn en de ergste hoofdpijn was zo goed als weg. Nu nog helemaal lam alsof ik een enorme kater heb. Heel raar dat ik na 18 jaar weer zo'n heftige aanval heb gehad?! Gezichtsuitval was het eerste teken van de aanval, toen wist ik dat ik weer migraine had.

Ik heb op internet gezocht naar de oorzaken: na gebruik van rode wijn, kazen, citrusfruit, vlees en nog een paar dingen. Het gekke is dat ik al jaren echt al jaren al die dingen bijna dagelijks eet en vaak rode wijn drink, maar nooit meer een migraine aanval heb gekregen. En nu ik al bijna 2 weken GEEN van die produkten heb gegeten krijg ik het. Echt vreemd.
Toen ik verder las zag ik nog een vermoedelijke oorzaak: tijdens vasten of te weinig eten. Ik weet nu hoe het komt. Ik zit op zo'n streng dieet van rond de 600 a 700 kal. Door de acupunctuur ben ik nooit trillerig of echt hongerig dus ook geen signaal om te eten zeg maar. Ik denk dat ik maar meer ga eten als ontbijt ontbijt.

Ik heb net 2 boterhammen gehad met kaas en kipfilet...wowdat was een tractatie zeg! Ik heb nu echt behoefte aan eten(geen snoep etc) maar gewoon een boterham.

Groetjes, LeX

February 27, 2009 om 16:46
Halo Lexington

Ik weet niet wat migraine is ik heb het nog nooit gehad en wat ik begrijp kan je het beter ook maar niet krijgen.
De 600 a 700 kal. die je op een dag naar binnen werkt is veel te weinig,
hier kan je motor niet op werken en krijg je hele vreemde bij werkingen.
Dit is voor jou migraine en daar doe je het niet voor, je doel is afvallen.
Je moet voldoende water drinken.Zet een fles of kan van 2 liter op het aanrecht/bureau en deze moet aan het einde van de dag leeg zijn.
Je moet zoveel eten waar je prettig bij voelt en in kleine hoeveelheden verspreid over de dag zo dat je geen honger gevoel krijgt.
Veel succes met afvallen en beterschap met je migraine.

Willem
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan