Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, February 27, 2009

Blubfish woog op het moment van schrijven 160.70 kg (bmi: 50.15).

Hoi allemaal,
Ik ben vandaag voor de intake van mijn dieet (prodimed) bij Bodylinea geweest. Isabel is echt een heel lief mens. Ze heeft wel 3 keer gezegd dat ik moest bellen of mailen als er iets was. Als eerste heeft ze het dieet uitgelegd. Daarna moest ik wat dingen invullen. Toen op de weegschaal: kei modern ding. Meet je vetpercentage en spier en vochtpercentage ook. En ja, die weegschaal week iets af van de mijne. Dus ik hou die weegschaal van hen maar aan. Dus vandaar dat het lijkt of ik veel aan ben gekomen. (en of je je 's morgens, 's middags of met kleding aan of uit weegt; en ik durfde nog niet zo goed met kleding uit.)
Maar goed. Stond er dus 160,7 op dat ding. Nou ja, gelukkig was het geen schok en wist ik dit al. Maar hoe er vervolgens gekeken werd was wel een totale verrassing voor mij. Ik ben namelijk alleen gewend om naar de BMI te kijken en dat is bij mij veel te hoog. Maar zij keek naar vetpercentage: dat was 51,6 procent. Oké shit man, dat is wel 82 kilo puur vet wat ik met mij meezeul :whaaa:
Maar nu komt het betere nieuws: ik heb 77,8 kilo aan vetvrije massa, waarvan een heleboel vocht maar ook een heleboel spier. En ze zij dat omdat ik best gespierd was :stunter: haha, mensen daarom waarschijnlijk niet denken dat ik 160 kilo weeg. Ze zei toen: jij moet ook geen 60 kilo wegen dat past helemaal niet bij je lichaam, dan krijg je zo'n anorexiagezicht. Ik dus blij, want heb nog steeds een stemmetje in mijn achterhoofd dat zegt dat ik 60 kilo moet wegen. Ik vertelde toen dat ik 90 wilde wegen. Vond ze een goed streven, maar ze wilde eerst naar de 99 toe. Ook goed, denk ik. Laten we eerst maar eens naar de 150 toe of niet?
Ik heb echt het idee dat ik met 90 kilo voor mijn lijf goed zit. Stom dat ik 6 jaar geleden 97 (toen bijna 30 kilo afgevallen|) woog en dus zo dichtbij was, maar omdat ik dacht dat ik tot 64 moest afvallen de opgave te groot leek en dus uit frustratie weer enorm aankwam.
Maar goed wat ik heel fijn vond is dat er niet met het vingertje werd gewezen zo van: foei! Dat idee had ik namelijk. Maar ik kreeg te horen, goed dat je dit besluit hebt genomen en we gaan ervoor. Erg fijn. Want hoezeer ik ook doe alsof ik het de normaalste zaak van de wereld vind om mijn foto's hier te plaatsen en zo mijn gewicht te noemen, ik vind het toch wel een beetje erg genant. Maar weet ook dat ik eerlijk naar mezelf moet zijn anders lukt het nooit.
Morgen nog eerst genieten van mijn verjaardag. Met appeltaart gebakken door mijn moeder. Met veel koolhydraten. Zondag is het daarmee gedaan. De eerste 3 dagen zullen volgens Isabel zwaar worden omdat ik dan af ga kicken van suiker en veel honger :ijsje1::hamburger::hotdog::snickers:zal hebben. Maar als ik volhoud dan is dat hongergevoel ook na 3 dagen weg. Kijk en dat moeten we hebben. Want dan is het vol te houden. Zaterdag 7 maart weer een afspraak en dan ben ik heel erg benieuwd hoeveel er na 6 dagen af is.

Onbekend
February 27, 2009 om 16:24
hoi hoi,

wat ontzettend stoer dat jij lief voor je zelf gaat wezen!!
Ik weet hoe moeilijk het is want wat je al schrijft als je 160 weeg waarom zou je dan nog het is zo lange weg en het lijkt of je bergen moet verzetten maar geloof me echt elke kilo die eraf gaat die voel jij en als er dan 5 af zijn en dan 10 zal je steeds meer op dwepen om door te gaan!
Ik heb een kennis die met prodimed 50 kg is afgevallen en dat in een half jar tijd mijn broer heeft de biamed versie gedaan 2 shakes en avond eten 80 kg afgevallen in een jaar tijd dus het werkt echt!!
Probeer echt de eerste 3 dagen geen suiker producten te nemen want die vragen om meer als je dat lukt dan zakt die vraag om eten echt weg!!

toi toi toi

wees lief voor je lijf je verdiend het
:tijgertje1977:
February 28, 2009 om 12:44
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en geniet maar lekker van die heerlijke taart hoor. Je verdient het.
:happybirthday11:

groetjes,
Chris
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan