Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, February 27, 2009

Kantje woog op het moment van schrijven 83.30 kg (bmi: 33.37).

:hoi:
Vanmorgen lekker thuis in de rondte gelopen en allerlei kleine karweitjes gedaan.:vegen::afwas::stofzuigen: Ook even met een paar buddies gemaild. Echt leuk om zo contact te hebben. Vanmiddag zijn we naar Zeist gereden. hebben daar een nieuw:zwaluw:huis gekocht bij de vogelbescherming. Maar ja, daar blijft het natuurlijk niet bij. Een voederautomaatje, voer en een mooie :coco2:puzzel voor mijn oudste zoon. Die is volgende maand jarig:kaarsjesuitblazen02:. Ik kon het niet laten. Wij hebben geen tomtom, maar een Miep. wat die mankeerde weet ik niet. Ik had de kortste weg zonder snelwegen ingetypt, maar we zijn minstens 25 km omgereden. wel leuk, als het niet zulk:regenvoorspelt:weer was. Maar goed. een stukje Nederland gezien ,dat we nog niet eerder gezien hadden. Toch leuk. we hadden natuurlijk wel op de borden kunnen rijden, maar dat is niet leuk. Miep zorgt vaker voor onverwachte tochtjes. Nu moet ik mijn voedingslijst:ontbijtje: nog invullen. Ik vind dat altijd een heel gedoe.
Maar toch maar doen. Ik vind dat ik een bloemetje verdiend heb, dus :bloemen2: tot de volgende keer

February 27, 2009, gewijzigd door Tian op February 27, 2009 om 18:38
Hoi Hanske,

Bedankt voor je peebeetje maar ik antwoord maar gewoon even zo want er is niets bij wat een ander niet mag lezen.
Ja, gelukkig krijg ik best wel veel mail, maar het is nooit genoeg hoor, dus kom maar op.
Het zou heel leuk zijn áls ik met de jongens zou kunnen lopen maar verder dan 500 meter kom ik niet en dat is al een hele verbetering met een half jaar geleden. Dus ik ben al heel blij. Nu loopt Jan met 3 van de 4 elke dag een uur ongeveer. Het lukt niet elke dag, afhankelijk van het weer.
Ja, bij ons zit het ook in de familie, eigenlijk bij iedereen. Dus het is gewoon levenslang.
Je bent vanmorgen lekker te keer gegaan in je huisje zo te lezen. Daar had ik vanmorgen dus mijn poetshulp voor en dat bevalt prima.
Je hebt het over een klederdracht, wat is dat voor klederdracht die jij aan doet en draag je dat vaak? Daar ben ik wel heel erg benieuwd naar.
Met onze Miep lukt het ook niet altijd en heel vaak wil zij ook dat we anders rijden. Wat heb je voor een nestkastje gekocht? Wij hebben daar ook een jaar of 15 geleden 1 gekocht en er zitten elk jaar koolmeesjes in , heel erg leuk.
Nou meis, veel succes en een fijn weekend. Tot de volgende keer maar weer.
Waarom stond dat meiske met die kakatoe naast kantje?
:tian:
March 1, 2009 om 07:33
Hallo Tian,
Ik heb inderdaad lekker gepoetst. ben niet zo,n poetser, maar ja af en toe moet het. Jammer ,dat je nog niet zo ver kunt lopen, maar dat komt nog wel, als je nog meer afvalt. Wij hebben een kastje gekocht, eigenlijk voor alle kleine vogeltjes. Maar vooral voor mezen. Die zitten hier veel. Wij hebben een kleine tuin, maar toch nog best veel vogels. Natuurlijk allerlei mezen, heggenmussen, gewone mussen, merels, zwartkopjes(2), roodborstjes, houtduifen, tortelduiven, kraaien (maar Henk heeft ons voederhok gebaricadeerd met 2 schuine latten) dus die kunnen er niet meer bij. Eksters ook niet meer. de vlaamse gaai wel. Dat waren ze wel zo'n beetje. We hebben ook een buur:kitty:, dus we moeten wel opletten. Maar die:kitty: is ook erg lief. Daar kun je tegen praten en dan krijg je altijd antwoord. Vreselijk leuk!!!! Dan nog mijn klederdracht. Kun je mijn foto's bekijken? Daar heb ik er een opgezet. Alleen heb ik daar mijn muts niet op en zit in mijn zwarte kapje op de Ginkelse Heide. het was nattig en dan wordt mijn muts slap. Het is de dracht van de zuid-veluwe. Ik weet niet welk meisje je bedoeld met kaketoe. Alleen bij mijn zoon had ik een papegaai gezet, omdat we voor hem een puzzel met daarop een ara gekocht hebben. Het is erg vervelend, maar ik kan mijn en jullie oude post slecht terug vinden. Heb je een tip!!!:help: Ik ben vandaag niet afgevallen. Maar niet zo erg, misschien morgen weer. Jij heel veel :succes: volgende week
:kantje:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan