Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 7, 2009

JustMeMarit woog op het moment van schrijven 70.60 kg (bmi: 29.39).

Goeiemorgen ladies!

Oke, nou ik heb m'n afvalplan maar verhoogd naar 62 kg. Want 58 was niet echt meer haalbaar. Ik ben weer 0,2 kg aangekomen! Balen!! Het wil maar niet lukken :( Maarja, eigen schuld! Ik heb deze week niet van de snoep (lees:chocola) af kunnen blijven want ik was weer eens ongesteld. En aangezien ik echt veel meer gesport heb dan normaal zou het eigenlijk niet uit moeten maken.. maarja, zoals ik al eerder vertelde.. elk slecht dingetje komt er bij mij gelijk aan!

Maarrrr...ik begin gewoon weer met een frisse start. Normaal zou ik zeggen: maandag begin ik weer. Nieuwe week, nieuwe kansen. Maar voor de verandering begin ik maar gewoon eens vandaag. Dus.. nieuwe start, nieuwe kansen. En deze keer ga ik er echt hard voor want bij de volgende hertest wil ik echt veel vooruitgang zien!

UPDATE: Trouwens.. de hertest ging redelijk. Niet heel veel veranderd sinds vorig jaar november. Maar toen woog ik 71 en toen ik hier startte op 9 januari woog ik 73,5 dus vanaf daar was ik echt serieus bezig. M'n vetpercentage is met maar 0,5% gezakt, maar het is toch gezakt! En mn gewicht was ook ietsje minder dan in november, dus dat is in ieder geval iets! Ik ga er weer hard voor en ik ga alvast een nieuwe hertest inplannen!

Liefs

March 7, 2009 om 13:49
Hallo!1
Ook jij bedankt voor je berichtje! Snap wel wat je bedoeld met mijlpalen... Bij mij werken ze ook niet helemaal ideaal want als ik iets wil hebben haal ik het meestal toch (of ik nou afgevallen ben of niet ;-))... Maarrr toch voro het idee maar even...
Goed dat je je streefgewicht hebt aangepast, 62 lijkt me een erg mooi gewicht en wie weet gaat het tegen die tijd zo goed dat je er toch nog wat meer af krijgt... Balen van aankomen maar je bent in totaal toch al zo'n 3 kilo kwijt, die mogen er wezen hoor!! Dus wees daar trots op en super dat je niet tot maandag uitgesteld heb om opnieuw te beginnen (doe ik ook altijd, daarom ook blij dat ik na vreetkcik woensdag niet meteen opgegeven heb)..
En chocolate is een crime om vanaf te blijven, helemaal als je de periode heb (wat 1 van de redenen is van mijn aanval van woensdag ;-))...

Fijn weekend en go for it!!
March 8, 2009 om 15:38
hey hey,

Super dat je NU meteen weer herpakt. Misschien moet je het anders zien?
Niet meer als 'ik ga wéér opnieuw beginnen' maar meer als ik ga verder waar ik mee bezig was ;) Je bent steeds goed bezig en dan maak je een foutje en kun je gewoon verder. Misschien is dat wat positiever?
En je bent toch wat resultaat geboekt op je test, dus wie weet de volgende wel weer en misschien wel meer, hoe lang duurt het tot je volgende test? Misschien is dat een mooi punt om naar toe te werken??

:volharding:
Onbekend
March 9, 2009 om 03:00
Hoihoi!

<hoe komt het dat je eind april al klaar bent? Pf, ik moet nog door tot de eerste dagen van juli :(

Momenteel vlot het hier wel best. Heb er een nieuw dagboekje over geplaatst!

Hoe gaat het bij jou deze week? Is je nieuwe start sinds zaterdag aan het vlotten?

Liefs,
Maline
March 9, 2009 om 06:51
Hej meid. Gewoon optimistisch blijven ook al is de verandering niet drastisch. Respect voor je optimisme en goede moed. Houd vol en dan kom je er uiteindelijk wel :-)
Onbekend
March 9, 2009 om 11:09
Heey meid je bent toch goed bezig hoor! Als je meer hebt gesport, kun je daar ook zwaarder van worden; meer spieren ;). Het gaat je lukken!

xxx
March 10, 2009 om 17:04
Hoi!
Ja het loopbandverhaal wordt weer een anekdote om aan iedereen te vertellen die maar wil luisteren ;) Ik heb vandaag mijn loopschoenen getest en ik ben er zeer tevreden over! Ik vloog gewoon over de weg! Tot ik weer werd ingehaald door superveel mensen, maar heeeeej, daar letten we even niet op ;)

Oh als ik jouw dagboekje lees krijg ik meteen heimwee naar chocola, gelukkig dat ik het niet op kot heb liggen :)

Mooi zo dat je verder blijft strijden! 200 gram is ook niet zoveel om bij te zijn gekomen, zeker niet na chocola!
En 0,5% vetpercentage minder lijkt mij ook al een hele prestatie hoor!

Groetjes!
March 10, 2009 om 18:00
:hoi:

Mooi zo dat je je beter voelde! (+) Daar zijn buddies voor toch?! :D
En de weekenden zijn gewoon erg lastig, ik denk dat iedereen wel een koekje/snoepje/chipje extra eet. Super dat je gewoon verder gaat!
Door de week gewoon extra je best doen, dan komen de resultaten vanzelf wel weer!

:slaaplekker:
March 11, 2009 om 02:55
hej thanx voor je berichtje! hoe gaat het bij jou deze week? houd je het nog vol? gewoon gemotiveerd blijven hoor, ook al valt het soms tegen :)!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan