Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 7, 2009

Ellebel2 woog op het moment van schrijven 80.30 kg (bmi: 24.51).

Zo, maar weer ff een update.
Drukke week gehad, zo met mijn studie erbij (studiebelasting ongeveer 15 uur/wk). En dat met een fulltimebaan.
Maar de eerste resultaten zijn al binnen: een 10 en een 8. Allebei voor het vak: Werken op een hartfunctieafdeling (eigenlijk is dit hetzelfde vak als ik voor mijn opleiding voor doktersassistente heb gedaan: werken in een praktijk of instelling. Dus eigenlijk oud nieuws. Het gaat er eigenlijk over hoe de gezondheidszorg in het algemeen in elkaar zit (en in een later stadium waarschijnlijk hoe het in een hartfunctiepraktijk toegaat).
Maar voorlopig ben ik tevreden. Mijn opdrachten voor de speed learning cursus zijn ook in behandeling, dus ik ben benieuwd wat daar uit komt! Er zitten wel handige dingen in hoor: snel leren lezen, uittreksels maken als een soort schematische plaatjes waardoor het beter in de hersens blijft hangen. Ik heb er al baat bij. Als ik leer probeer ik beelden in mijn hoofd op te slaan ipv woorden, dan gebruik je 2 hersenhelften ipv maar eentje. En je hebt ze niet voor niks gekregen natuurlijk!

Het afvallen gaat super. Ik was vanmorgen 80,3 kg. Moet ook zeggen dat ik door mijn studie geen snaaitrek heb 's avonds, niet dat ik nou heel veel snaaide, maar je hebt wel eens zo'n lege buikgevoel waar dan wat in gestopt moet worden. En nu ik dit laat gaat het helemaal goed! Ik probeer 's nachts wel ongeveer 7-8 uur slaap te krijgen, want ik heb zoveel energie overdag dat ik bang ben dat ik anders opbrand.

Vandaag weer een date via Up2Date. Hij heet Rudolf, hij is bakker. We hebben vanmorgen om half 11 afgesproken in een winkelcentrum op het Gelderlandplein, daar schijnt een koffietentje te zitten. Ja, ik ben daar nog nooit geweest, dus het zal wel zoeken worden (niet de rit er naar toe, die zit in mijn TomTom, maar het tentje op zich). Hij heeft vannacht vanaf half 3 gewerkt, dus na de date gaat hij bedje toe...
Mijn dag begint dan pas, hoewel ik zo naar de kapper moet om 9 uur, ff laten fatsoeneren, want ik ben al 7 weken niet geweest en zie eruit als een Beatle. Na de date ga ik via huis naar mijn zus in Amstelveen, haar zoontje wordt 2 vandaag en zij viert haar verjaardag gezellig mee (ze is over 2 weken jarig). Aangezien bij ons in de familie alle verjaardagen in februari t/m maart vallen is het zowiezo al een drukte van belang in deze maanden.

Morgen verjaardag van een andere zus, die is van de week 40 geworden en viert haar verjaardag in een zaaltje (zonder alcohol!). Dus drukdrukdruk. Morgen ook nog ff hardlopen om de conditie op pijl te houden en het gewicht laag.

Ik wens jullie allemaal een fijn weekend en tot de volgende keer,
Ellen

March 12, 2009, gewijzigd door Poppedoppie op March 12, 2009 om 08:43
Hey Ellebel,

Ik ben sinds kort...eergisteren weer begonnen. Ik wil het nu echt serieus gaan proberen. Ook om een betere buddie te zijn. Dat was niet zo heel erg goed bijna alweer 2 jaar geleden :shy2:
Maar ik ga nu mijn best doen.

Hoe is het verder met jou? Toch al aardig wat kilo's kwijt lees is.
Nog mensen geweest die ze gratis afgehaald hebben?? :haha: Was dat maar waar hè? Ik heb een advertentie geplaatst maar helaas...kreeg wel een tent aageboden:koekoek:
Nou we gaan ervoor. Hoop weer wat van je lezen gezellig!!

Poppie...

P.s.
Hoe waren de verjaardagen en hoe was je date???
March 16, 2009, gewijzigd door Poppedoppie op March 16, 2009 om 09:14
Hoi Ellen,

Kwam even langs om te kijken hoe het gaat en om je weer succes te wensen!!!

Hoe is het gegaan met je date???

Knuff Pops:kussie:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan