Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 7, 2009

Mamabelle woog op het moment van schrijven 98.80 kg (bmi: 35.01).

:halloallemaal:

:candy: Wat een rotweek! Ik ben ongesteld geweest en kon me niet beheersen om te snoepen en te snaaien. Gelukkig kan ik geen grote hoeveelheden wegkrijgen...

Qua gewicht is het nog meegevallen, ik ben :gelijkgebleven2:.
Eigenlijk had ik verwacht dat de weegschaal hoger aan zou geven. Het moeilijkste is om de draad nu weer op te pakken en de zoetigheid:taartaardbeien2::engelsedrop::ijsje1: weer te laten voor wat het is.

:bloemenplukken:Vanmiddag ga ik lekker in mijn tuin werken, Lekker buiten bezig zijn en meteen wat calorieën verbranden.

Veel succes weer voor de komende week.

Liefs Annabel

Onbekend
March 7, 2009 om 11:48
Hoi Bel,

Lekker getuinierd? Ik wil je nog wel komen helpen hoor, maar ik moest thuis eerst de planten nog afknippen. Hakken kan later ook nog wel. Ook heb ik violen gehaald en geplant. Dat staat lekker fleurig en geeft naast de krokussen en sneeuwklokjes in de tuin al een beetje lentegevoel. Nu het weer nog hé! :lente4: De komende weken probeer ik af en toe een stukje te hakken en dan hoop ik eind maart de hele ronde gehad te hebben en kan het tuinseizoen weer van start gaan! De vogeltjes hebben de lente ook al in de bol hoor, ze maken 's ochtends al knap herrie.:lente9:
Ik hoop dat je de komende week de draad toch weer oppakt, zodat je de 1e april inderdaad -15 bent gepasseerd. Ik wil dan eigenlijk onder de 84,6 zijn, dan is nl. mijn BMI ook weer onder een rond getal. We gaan er weer voor hé :deoverwinning:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan