Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 7, 2009

Krikri10 woog op het moment van schrijven 102.00 kg (bmi: 34.08).

:hallobuddys:

het gaat hier terug de goeie kant op, maar het is precies wel iets moeilijker om vol te houden. Al die lekkere dingen die lonken :kwijl::kwijl::kwijl:

Maar we gaan voor ons doel, niet waar. Ik zou dringend wat meer moeten bewegen. Ik doe voor de moment bitter weinig, maar heb nog altijd niet uitgedokterd hoe ik dat in mijn dagelijks schema ingepast krijg. Lopen doe ik niet zo graag, alhoewel ik weet dat het een prima manier is om snel conditie te kweken. Fitness heb ik nog nooit gedaan, maar heb zo'n vermoeden dat ik dat niet ga volhouden en het is ook vrij duur. Groepslessen zoals aerobic spreken mij wel aan, maar dat is dan meestal op van die onmogelijke uren, ... en voor spinning heb ik nog geen conditie genoeg. :moron: :uhm:Ik weet het dus niet zo goed. :zucht:
Ik doe dus nog eventjes verder zoals ik bezig ben, maar als de lente :lente: eens goed begonnen is, wil ik er echt wel eens wat beweging inkrijgen. Het kan toch niet de bedoeling zijn, dat ik hier dan met zo'n slappe buik rondloop hé. :zucht3:

:eenfijnweekend: en :kussie:

March 9, 2009 om 11:26
Hey Krikri,

Ik zie dat je weer wat kwijt bent!!!GEWELDIG!!

Waarom probeer je ook niet eens start2run? Je kan er echt makkelijk mee beginnen, ookal heb je weinig conditie. In het begin dacht ik ook dat ik dat niet zo graag zou doen, maar nu is het zo'n gewoonte geworden en het helpt echt bij het afvallen! Ik ben er ondertussen aan verslaafd!!!

Mijn buurvrouwtje is er nu ook mee gestart en het gaat goed.

Maar wat je ook doet, je moet doen waar je je goed bij voelt hé!

Veel liefs van egeltje
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan