Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 7, 2009

Fenella woog op het moment van schrijven 110.50 kg (bmi: 36.08).

Heya allemaal,

Het is hier heerlijk weer. De zon schijnt vollop, maar nog wel fisjes.
Heb mijn evenement gehad. Donderdag was de grote dag... Echt heel gaaf. Veel bezoekers en zo ontzettend veel bezoekers zijn er geweest en pers.

Wil je er meer over weten. dchallenge2009.hyves.nl
:fat:
Nu dat is weer geweest begint het dagelijks leven weer. Gisteren wezen winkelen. En ik ben zo uitgedijd sinds vant zomer. Ben toen gestopt met sporten. Nou mijn buik is huge en overal zie je die akelige muffin. Het zit zelfs in de weg.

Ik ben sinds een week de trotse eigenaar van een WII, ik ben zooooooooooooo blij ermee. Ik wou al heel heel lang een WII, maar ja hij is nogal prijzig. Heb hem bij een telefoonabbonement gekregen. Geen leuke telefoon, maar een WII, daar wil ik 2 jaar voor bellen met een simpel telefoontje. (ben nogal van de gadgets op m`n gsm en dat kan bij deze niet)
Maar ik heb hem! Heb er WII sports bij zitten dat is hartstikke leuk.
:spelpc:
De lijn gaat nog steeds omlaag. zit nu op 110.5. Heb ik niet meer gewogen sinds afgelopen zomer. Nu de volgende kg er weer af. Nu ik weer een vast ritme heb wil ik s`avonds gaan zwemmen..... waar hebben jullie dat ook al weer eerder gehoord ;). Wat mij zo tegen zit is dat het a. heel laat op de avond is. half 9. b. Het zwembad hier niet echt prikkelt om er heen te gaan (veel negatieve publiciteit, achterstallig onderhoud, en het filter ook niet optimaal werkt volgens de rapporten. Maar ik wil maandag heen kijken hoe het er nu voor staat daar.

Nou veel succes allemaal! En een prettig weekend he!
:fouten:
Liefs Hanneke

March 9, 2009 om 17:20
Hé Hanneke,

Hoe gaat het met je? Ik lees dat je een Wii hebt, en bevalt het een beetje? Ik heb erzelf ook over na gedacht of het iets voor mij was, maar heb het toch maar niet gedaan. Ik krijg morgen als het goed is mijn zumbapakket (van telsell) en ik hoop dat dat een beetje leuk is. Ik ga nu 3 x per week zwemmen en dat is prima te doen. Zumba moet ik wel thuis doen, dus ik weet niet of de discipline dan groot genoeg is.

Nou heel veel plezier met je Wii, ook al helpt het miscshien niet tegen de kilo's, leuk is het wel.

Groetjes, Hilde


:h::u::p:

:h::a::n::n::e::k::e:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan