Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 7, 2009

Isgraagbuiten woog op het moment van schrijven 105.00 kg (bmi: 33.90).

:ergboos:
Zoals jullie kunnen zien in mijn grafiek, had ik gisteren absoluut mijn dag niet. Het weekend was nog niet begonnen, of ik kreeg een enorme vreetbui. Zin in koken hadden we niet, dus we haalden Chinees. Er gingen een loempia en twee borden met mihoen en pindasaus doorheen. Dit bevredigde me klaarblijkelijk nog niet, want tijdens het schaatsen gingen er ook nog 6 paaseitjes naar binnen en een stroopkoek. Ik ben toen maar naar bed gegaan om mezelf te beschermen...

En waarom? Ik had zo'n zin in het weekend. Ik had de wandelroute al helemaal klaar liggen. Verrek ik daar op donderdag een spiertje bij mijn schouderblad doordat ik materialen van het ene lokaal naar het andere lokaal aan het sjouwen was. Weg weekend. Weer rugpijn, maar nu op een andere plek. Omdat bij het lopen de armen zwaaien en dit nu niet te doen is, ben ik weer aan huis gekluisterd. Je begrijpt misschien dat ik een enorme rotbui heb. Ik voel me een oud wijf met al die pijntjes de laatste tijd. Komt dat door het afvallen, het sporten? Is mijn lichaam zich hardhandig aan het aanpassen aan de veranderende situaties. Ik weet het niet. Erg vervelend, dat wel.

Ik hoop dat jullie je allemaal beter voelen dan ik. Het is fantastisch weer buiten. Trek erop uit!

March 7, 2009 om 07:14
Hey wijffie,

Wat rot voor je!! Ik ben dan wel geen :artsv: maar waarschijnlijk heeft het echt te maken met het aanpassen van je lichaam op je afvallen. Ik heb er (zoals je weet) zelf ook last van dat ik juist nu ik bezig ben met lijnen pijn in de onderrug. De ene dag meer als de andere dag en met ibuprofen kan ik het wel onderdrukken. Maar ik heb her en der hier de dagboekjes van verschillende personen gelezen en meerderen hebben diezelfde problemen die wij nu ook hebben. Ook diegene die al ruim 25 tot 40 kg zijn afgevallen kennen die vervelende rugpijnen.

Ik hoop voor je dat je snel van je pijn af bent en je weer op je wandelhobby kunt storten. Verder moet je je niet laten afleiden door nu deze ene misstap en niet terugkijken, gewoon vandaag weer vol goede moed opnieuw beginnen.

Immers zoals een zinsnede uit het lied van Danny de Munk zegt:

Alles wordt anders wanneer je beseft,
Dat als je wilt je jezelf overtreft


:beterschap: en :bestemming:

:koekerdekoek:
March 7, 2009 om 13:23
Geweldig dat je opa destijds onbewust dus het Afvalemmerdieet at. Ik kan me er echt nog steeds geen voorstelling bij maken. Als ik dat namelijk doe, word ik gelijk weer misselijk.

Hoe gaat ie verder met je spierpijn in je schouderblad?

Fijn weekend verder.

:koekerdekoek:
Onbekend
March 7, 2009 om 15:55
Hallootje,

Ik weet zeker dat het weekend beter zal eindigen dan dat het is begonnen.
Dat zul je met me eens zijn. Nou, wat wil je nog meer???

Ik hoop dat je voorlopig genoeg Chinees op hebt... Alweer een probleem minder. Nou, wat kan er dan nog mis gaan komende week???

Voor je het weet zit je weer onder die 105.. Of niet ???
Nog een fijn weekend en natuurlijk beterschap.!!
:anita1964:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan