Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 7, 2009

Antonia2b woog op het moment van schrijven 115.00 kg (bmi: 36.30).

=25kg=:Imgood::onderde95kilo::banaan1:=bmi30=

ja,ja het gaat nog steeds de goeie kant op!!
25 kilo is er af, en toch... als ik in de spiegel kijk zie ik niet zoveel verandering. Ook aan de binnenkant ben ik nog steeds dezelfde....ik maak me nog steeds druk om dezelfde dingen.... voel me nog steeds aangesproken als iemand het over veel te dikke mensen heeft....maak me nog steeds boos als iemand lompe of gemene opmerkingen maakt, ook al zijn ze niet aan mij gericht.In de winkel pak ik nog steeds te grote maten om te passen, alsof ik bang ben dat een kleinere maat toch niet zal passen.....raar.... m`n broekmaat is van 54 naar 42, en voor shirts van 56 naar 46, en die moeten nog steeds ruim en lang vallen...hmm..... op `de foto zie ik wel veranderingen. De grootste verandering voor mij is de manier van spelen met mijn twee kleintjes. Tegenwoordig speel ik heel erg vaak en lang op m`n hurken.... dat was 4 maanden geleden geen optie, als ik dat probeerde begon alles zeer te doen, omdat m`n benen en voeten afgeklemd werden, en dan liet ik mezelf op m`n achterste vallen en speelde vanaf die plek..
en alleen thuis, want het weer overeind komen zag er niet echt grazieus uit ;-).achter elkaar aanrennen..tikkertje spelen... dat gaat nu allemaal een stuk lekkerder. Van m`n gewrichten heb ik bijna geen last meer, alleen van m`n heupen/bekken nog. En nee, ik ben nog niet gaan shoppen. Dat ga ik echt pas doen, als ik klaar ben. Gelukkig had ik alle maten nog in m`n kast liggen....:uh:nou ja alle.... de kleinste maat broeken in m`n kast is 42, die heb ik nu aan.... en bloesjes en shirtjes heb ik tot maat 40 in de kast, daar kan ik dus voorlopig nog mee vooruit.

Voor jullie allemaal :sterkte3: EN :succes: met het weerstaan van alle verleidingen en chocoladetaarten!!
:thanks02: VOOR ALLE SUPPORT EN BERICHTJES!!!

liefs, Antonia

Onbekend
March 8, 2009 om 05:17
Jeetje Toon, jij gaat waanzinnig goed. Ik weet zo goed wat je bedoeld. Dat spelen vooral. Altijd maar snel afhaken wat dat op hurken betreft. En die kleding herken ik ook zo goed. Ik ging me gister laten opmaken bij een vriendin en die moeder van haar was er ook. Die zei jeetje Hetty die benen van je, doe je trui is omhoog. Dus ik deed dat, zegt ze je moet iets korters over die broek aan doen, dan lijk je nog slanker. Nu heb je weer zo,n wijde trui erover. Ik kan dat nog niet. Alles moet wijd bij me zijn.
En die kleinere kleding die ik ooit had, is allemaal weggekiept. Dacht echt dat ik ze nooit meer aan zou kunnen hebben. Maar we gaan goed he!!
Leuke dag en tot mails. X Hetty
March 8, 2009 om 17:34
Hallo,
je bent echt super bezig en een voorbeeld voor veel mensen hier.
:gazodoor2:
groetjes Wiebke
March 9, 2009 om 03:39
hoi hoi,
dank je voor je berichtje..
ja hier gata t wel weer hoor..
ben een week ziek geweest en had daarna niet de puf om het weer op te pakken:furieus:
Maar heb t nu wel weer gedaan..dus ik stond nog steeds stil...
hopelijk heb ik er woensdag voor ik ga wegen wel weer wat af..

met jou gaat t super he:yes2: 25 kg ..goed joh:super!:
hou vol he...

liefs heidy
Onbekend
March 17, 2009 om 04:11
Heey Toon, ja vervelend dan je kids en je partner in de ziekenboeg zitten. Och en dan de waterpokken dat is helemaal sneu. Veel sterkte met verplegen.

Ik heb idd gehoord dat ik weet word geopereerd tussen nu en de 2 weken. Maar dat wordt geen heftige ingreep. Ik mag ook na een nacht in ziekenhuis slapen weer naar huis. Ik zie er ook niet zo heel erg tegenop.

En wat je coachen betreft, dat doe je toch goed. Je kan ook niet altijd iedereen tot steun zijn. Ik voel me een beetje een worst. Zo lekker als ik me vrijdagochtend voelde, zo opgepropt voel ik me nu weer. Vocht denk ik. Want ik heb geen kick gehad dat ik alles moest eten van mezelf. Misschien wel wat foute dingen maar dat is niet overdadig geweest. Ik negeer de weegschaal maar, anders verpest ie mijn dag ook nog.


Oja wat ik nog wou zeggen, ik heb mijn winterjas maar verbannen van de kapstop want dat ding was zo enorm groot geworden. En toen pakte ik voor die laatste paar weken mijn oude en die is ook te groot. Dus geen winterjas meer voor mij. Wat een problemen kan een mens hebben he...........

Hee meid liefs van mij en zorg goed voor je kanjers, maar schiet er zelf niet bij in.
Onbekend
March 18, 2009 om 05:42
Vind het zo ontzettend knap van je dat je al zo ver gekomen bent...
Als ik nog iets afval heb ik nog wel wat broeken maar daar onder niet meer... die maat heb ik overgeslagen vroeger geloof ik. Ach tegen die tijd dan kan ik lekker gaan shoppen haha.
Nu kan ik het nog ophijsen met een riem...
Jij met je 25 kilo eraf lukt dat niet meer.... zover wil ik ook komen.
Suc6 nog verder wijffie... je kan ut..
:waareenwil::leu:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan