Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 7, 2009

Blubfish woog op het moment van schrijven 154.10 kg (bmi: 48.09).

Hoi hoi,
Wolde even melden dat ik deze eerste week op de officiele weegschaal bij de dietiste 6,6 kilo kwijt ben! :onderde155:Echt super. Natuurlijk nog veel vocht. Maar dat is normaal in het begin. Ze zei dat het echt! veel was in de eerste week (nou ja 6 dagen). Dit stimuleert enorm, ik ga lekker door. Ik hoop volgende week nogeens 3 kilo kwijt te zijn. Of ik het haal is de vraag maar ik ga ervoor werken.
Hmmm misschien toch maar een home-trainer aanschaffen.:fietsdefietsdefiets:. Laat de vetcellen verdwijnen!

March 8, 2009, gewijzigd door Angel1954 op March 8, 2009 om 11:09
Hoi meissie:!:

Ik was afgelopen vrijdag bezig met een heel verhaal te schrijven in jouw dagboekje toen de :telefoon: ging. Ik moest even iets googelen en toen was mijn hele verhaal :escape:

Maar ik wil je even zeggen dat ik vind dat je HARTSTIKKE GOED bezig bent.

;6b , ;6b ;kb;ib;lb;ob in ;6b ;db;ab;gb;eb;nb ;!b;!b;!b

:knapgedaan::klappen::okidoki::klapklap::Imgood:*8**9*:cheerleader:

En ja, ik zou een home-trainer kopen. Tweede hands zijn er ook veel te koop maar je moet wel even naar de "belasting" kijken. Veel van dat soort apparaten hebben een maximale belasting en vaak is dat 135 kilo... Maar goede en stevige home-trainers kunnen > 150 hebben.

Je valt sneller af als je er ook bij beweegt. Dat maakte Erica ook duidelijk in haar boek.
Ik ga 2 - 3 keer per week :zwemmen2: en zeker 5 - 6 keer per week sta / zit ik minstens een uur op de :loopband: de :roeimachine: en de :fietsdefietsdefiets: of de :crosstrainer: Ik ben blij dat ik die apparaten heb. Dat spaart me weer energie omdat ik niet naar de sportschool hoef. Verder heb ik 2 keer per week een Personal Trainer die met mij spierversterkende oefeningen doet.

Ik ben niet zo "van de sport" (niet om te doen en ook niet om naar te kijken...;)) Maar nu ik de apparaten zelf heb ben ik eerder geneigd ze ook te gebruiken.

Ik ben erg blij dat jij je eigen plan trekt en je niet door je moeder laat koeioneren.

Ik wens je MEGA :veelsucces: deze week.

:gazodoor2: :!:

:groetjes: van Angel

:angel:
March 8, 2009 om 14:00
Hoi Blubfish,

Heerlijk hè, zo'n positief resultaat. Het is wel zo dat de eerste week het hardst gaat, maar er bestaat bij mijn weten geen dieet waarbij je zo snel afvalt zonder honger te hebben en je gewoon fit te voelen. Hou dat idee vast, ook als er weken komen dat er teleurstellend weinig af gaat.
En wat anderen er van vinden? Is niet belangrijk. Sta achter je eigen keuze, zoals de psycholoog terecht zegt. En natuurlijk is het fijn als je moeder en/of andere familieleden ook positief zijn, maar dat is niet waar het om gaat. Laat ze hun ongelijk maar zien door het vol te houden en langzaam maar zeker een acceptabel gewicht te krijgen. Ze worden uiteindelijk echt wel enthousiast.
Dat van die beweging is zeker waar. Maar loop niet te hard van stapel. In eerste instantie is wandelen, fietsen of eventueel zwemmen een prima optie. Want apparaten die een hoger gewicht aan kunnen zijn ook beduidend duurder. Ik weet niet of je al beweging nam, maar als dat niet zo is dan helpt elke dag een half uur wandelen al! Neem de tijd om dat op te bouwen en schaf later een hometrainer of crosstrainer aan. Want het is wel waar wat Angel zegt: Als je er één thuis hebt is de drempel om hem te gebruiken een stuk lager.
Heel veel succes en het gaat je vast lukken!

Groetjes,

Jennie
Onbekend
March 9, 2009 om 03:56
Goeiemorgen !!

Wat heerlijk zo'n eerste resultaat ! Ga zo door meid en jij zit ook voor het einde van het jaar onder de 100 !
Ik kan nog steeds niet wachten .. eindelijk is aan het einde van de week mn gewicht gaan zakken, maar nog net niet onder die fucking 100 en ik zit nu precies een week voor mn ongesteldheid dus het word een fijne week. Hoop dat ik er toch binnenkort doorheen knal !!

Nou meis .. een hele fijne dag vandaag en ga vooral zo dooor !!

:mariz:

Oja .. je vroeg natuurlijk naar mn rug. Jeetje lang verhaal, maar kort gezegd heb ik nu sinds augustus dat mn rug niet helemaal meer mee wil. Heel veel verschillende diagnoses, maar in princiepe een verschoven tussenwervel gewricht, wat later ook is gaan ontsteken. Daarna stukje beter, maar door het gewichtsverlies kreeg ik december een terugval, omdat alles in mn rug weer z'n goeie plaats aan het zoeken is, maar wat vooral belangrijk nu is dat ik gerichte oefeningen doe om alles in mn rug te versterken. Het is toch de core van je lichaam !
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan