Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 7, 2009

Powerfull87 woog op het moment van schrijven 71.30 kg (bmi: 23.02).

Heey iedereen!
YEAHH gelukkig, weer nix eraan maar eraf!! En deze week maarliefst 1,3 kg! Is alweer n paar weekjes geleden dat ik in een week meer dan een kilo afgevallen ben. Maar het is weer gelukt, gelukkig :D
Ennnnnn........ Dat betekent dat ik maarliefst méér dan 10 kg kwijt ben!!! Wie had dat ooit gedacht?? Yeahh! Het is zelfs 10,8 kg!
:mondvaltopen:
Ik voel me echt een stuk gezonder nu :D Dat is echt fijn. Maar ik heb nog steeds een vetophopinkje op m'n buik... Mn vetpercentage valt ook nog net in de categorie 'hoog' (gelukkig niet meer 'te hoog'), maar om een normaal vetpercentage te hebben ga ik toch nog even door. Niet tot de 70 maar tot de 67 kg. Dan beni k helemaal gezond. En het is maar zo; als je helemaal geen vet meer hebt op je buik, merk je het metéén als er weer wat aan komt!En als ik nu op zou houden terwijl nog best wat vet op m'n buik heb zitten, merk je het ook niet zo heel erg als je weer aank omt. Dus dan maar beter door gaan he! Ik ben nu toch bezig en het gaat erg goed.

Heel veel succes iedereen! Blijf volhouden!
Xxx

March 10, 2009 om 08:11
Super goed! En zoveel in een week dat lukt mij eigenlijk nooit. En 10 kg is echt een mijlpijl. Moet je nu eens een rugzak met 10 kilo op je rug hangen en gaan fietsen. Best zwaar en dan weet je pas echt wat het effect is van die 10 kg op jouw gezondheid. Dat was voor mij echt een keer een eye opener.

En ik ben zeker blij dat ik gewoon stabiel gebleven ben. Dat is eigenlijk ook wel gewoon mijn doel deze maand met alle verjaardagen. Maar eigenlijk heb ik daar nooit moeite mee gehad. Toen ik er een jaar tussenuit ging ben ik zonder moeite ook zo op dat gewicht blijven hangen. Dus dat is wel echt relaxt dat ik dat zo kan.

Ik zie dat je ook al bijna bij je streefgewicht bent. Dus nog even volhouden en succes ermee

Groetjes Vicky
March 10, 2009 om 10:10
Ik vond dat ook super lastig van is dat echt zo veel dan. Veel mensen die zoiets hadden van wou super verschil. Maar zelf merk je dat niet doordat het geleidelijk gaat.

Ik heb voor dat ik ging afvallen ook wel een tijd rond dat gewicht gehangen. Maar goed het is wel meer een uitdaging om rond een lager gewicht te blijven hangen dan rond een gewicht van 105 (wat een grijs grijs verleden is dat zeg;))

Oh en als je dan doorgaat tot 67 kg is nog niet zo heel veel meer. 3 kg meer. Dus nog ongeveer 5. Mijn weg is nog wat langer ;).

Succes!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan