Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 7, 2009

Tamaria woog op het moment van schrijven 76.00 kg (bmi: 25.39).

:halloallemaal:

Gisteren 6 maart was ik 1 jaar op deze site :valtafbe2:.Vorige jaar helemaal wanhopig melde ik me aan om de strijd aan te gaan tegen de kilo's :fatzo:. Ik heb nu een beter inzicht gekregen in mijn eet patroon .Maar het lukt me niet altijd een goede balans te vinden , om het daadwerkelijk dat te doen :tl|::-|.Stress of vervelende gebeurtensissen eet ik vaak weg .Daar in zou ik meer controle over willen hebben ,en ga daar iets aan doen . :schijnheilig:

Maar 5 kilo :pijldown: minder dan toen ik begon ,Het zijn er 8 geweest .Dat was afgelopen zomer .Jammer van die :pijlup:3 kilo .Ik kan wel 10 dingen daar de schuld van geven , maar ik ben het toch die de keuze maakt wel of niet op eten .

Maar volgend jaar 6 maart wil ik onder de 70 .:rulez:
En met jullie lieve steun ga ik er voor . :thanks02:

Liefs Tamaria :vrienden02:

March 7, 2009 om 17:39
:hoihoi: :t:amaria
:z:o al weer 1jaar goed hoor en we houden vol he *8* we blijven het proberen ooit komt het goed met ons :grinnik:
:h:ier gaat het niet zo leker voel me de hele dag al beroerd en zit ik op het :lian: had gehoopt dat de griep hier weg bleef maar ben bang dat het viritueel :berichten: toch besmettelijk is :muwhahahaha:
:h:oop dat het maar bij 1dag :S blijft want we willen juist deze week goed gebruiken om het :hardlopen: goed op te pakken :yeah:
:n:ou zet hem op he je kan het wel, we gaan er voor :veelsucces: tot horens en nog een fijne zondag :baai: Sonja
March 8, 2009 om 08:17
Hallo,

'T is nog steeds koud maar toch wel af en toe het zonnetje....heb de hele week :regen: toch gefietst...is ondanks dat niet zo heel veel gewicht verloren...:pruil:
Komt ook omdat ik 's avonds niet altijd de kaakjes stijf opelkaar houdt hoor hihihi.

Nu je dat zo opschrijft vind ik het eigenlijk een heel goed resultaat hoor...!!! Er zijn toch gewoon 5 hele kiloos af.
Die andere 5 kiloos, ga je gewoon gedurende de zomer eraf fietsen...zegt mijn man ook tegen mij ..."zit niet zo moeilijk te doen, in het voorjaar gaan we weer fietsen, dan vliegt het eraf". Maaaaaaaarrrrrrrrr ik wil het nu :boos:.

Deze week gewoon weer :boodschappenopdefiets:

:doei:
March 10, 2009 om 16:04
:h:oihoi :t:amaria
:h:et gaat al weer wat beterder met me hoewel het 4 dagen heeft geduurt, het enige voordeel is dat ik wat gewicht bent verloren door dat op de :lian: zitten :grinnik:
:h:ad de docter nog gebeld om te vragen of het misschien door die tabletjes kwam die ik voor mijn schildklier slikt, maar hij zag geen verband er mee, en toch staat het in de bijsluiter dat als je last heb van diaree moet je de docter bellen :uhm: hij zei het zal wel een virusje zijn, en als het morgen nog niet over is kan ik er wat voor krijgen :P maar gelukkig gaat het nu wel weer :yeah:
:m:et jou ook alles oke? weer een beetje op orde? en ben je al geholpen>? of weet je al een datum?
:s:terkte er mee :hug: en tot horens :groetjes: :baai: Sonja
March 13, 2009 om 03:41
:goedemorgen:
Hee goedemorgen Tamaria!

Alweer een jaar, wat gaat dat snel he! Over een week of 2 zit ik hier alweer 2 jaar, waarvan eerste jaar -12 en tweede jaar +8 :lachen: Daar doe je het dan allemaal voor he, 4 kilootjes over een tijdsbestek van 2 jaar :lachen: Maar van de andere kant, net wat je zegt, ik heb nu ook wel inzicht in mijn eetpatroon, en dit jaar ga ik die kilo's voor eens en altijd kwijtraken :) Ik heb mijn grafiek ingesteld met een begindatum deze week, want elke keer als ik die stijgende lijn zag van de afgelopen maanden zakte de moed weer in mijn schoenen. Dus een frisse start vanaf 10 maart 2009 :)
Met rust houden gaat het wonder boven wonder niet zo slecht, ik ben weer bijna helemaal bij met mijn studie, en dat geeft ook een beetje rust in mijn hoofd :) En ik zit gelukkig niet hele dag te snaaien waar ik bang voor was. Maar hopen dat dat zo blijft tot ik weer lekker mag sporten. Het weer wordt nu ook beter, dan krijg ik helemaal zin een rondje te rennen, misschien mezelf maar vastbinden aan mijn stoel :otje:

Fijn weekend alvast!
Liefs
:tober:
March 15, 2009 om 14:55
:baai: :t:amaria,
:vogelklein:
:n:Nou vandaag idd lekker weer gefietst.
Vanmorgen scheen het zonnetje lekker toen we opstonden, maar helaas duurde dat niet al te lang, er kwam weer een donkere lucht opzetten.
:z:ijn vanmiddag toch maar gaan fietsen, eerst even m'n zadel omhoog gezet, ging al een stuk beter, onderweg nog een keer gestopt en zadel nog een stukje hoger, ging steeds beter, geen zadel pijn vandaag.
:h:oop dat jij ook een fijne zondag heb gehad.
:hearts:
:liefs2: en
:japiekrekel:
March 18, 2009, gewijzigd door Ukkiepukkie op March 18, 2009 om 10:29
Hier is :bigsmile:....hahaha...
ben niet meer bij de spiegel weg te slaan...! hahahahaha.

Nee hoor, allemaal gekheid:lachen:
ik heb zojuist de beschuitrol geplunderd:boos::boos::boos::boos::boos:
:snik:
March 18, 2009 om 15:39
:hoihoi: :t:amaria
:t:ja dat met mijn voet valt best tegen want we wilen volgend jaar de hele marathon lopen in Rotterdam dan is het de 30ste keer, en als ik na 10/15km al last krijg dan kom ik niet aan de finish :S want dat is 42.2km dus het wordt wel flink trainen, ik wil dat zo graag een keer doen :D
:h:et komt niet door mijn enkelband want dat was mijn ander voet, maar ik heb een door gezakte voorvoet rechts en loop al met steunzooltjes, maar laatst liep ik met mijn nieuwe schoenen aan en na 4/5km kreeg ik enorme last ervan en kon niet meer lopen, baalde echt en ben ik daarom weer naar de orthopeeth gestapt nu maar weer hopen dat ik met deze zooltjes weer wat beter loopt met minder pijn.
:d:eze week weer met mijn oude schoenen gelopen en dat liep weer heerlijk :tl|: er echt niks meer van, maar ik blijf wel :hardlopen: want ik kan niet meer zonder ben er echt aan verslaafd :D
:m:et het lijntje gaat het up and down zo denk ik me onder controle te hebben en zo vreet ik me weer vol snap :tl|: niet wat er met me aan de hand is.
:h:eb vandaag wel weer gefietst naar mijn werk, maar heb nu ook popcorm zitten eten en dat is weer niet :no: goed he, plus dat er 2 collega's met pensioen gaan dus ook nog taart op, en morgen gaan we uit eten met die collega's dus denk dat ik wel weer aan gekomen bent volgende week maandag :S
:w:ens je een fijne week toe met heel veel zonneschijn :zon2: en loopse :hardlopen: :succes: tot horens :groetjes: Sonja
March 19, 2009 om 05:06
Hee Tamaria,
dank je wel voor lieve berichtje :thanx:
Het gaat al iets beter, met het normale wandelen voel ik mijn kuit al niet meer echt, behalve als ik een snelle beweging maak of ineens omdraai. Maar hardlopen zit er nog niet in. Ik probeerde toevallig gisterenochtend naar de auto een paar stappen te joggen, maar toen voelde ik het al meteen, dus nog maar even rusten.
Wonder boven wonder gaat het afvallen erg goed de laatste 2 weken. Ik weeg vandaag 1.5 kilo minder dan 2 weken geleden. Ik moet zeggen dat ik ook wel een stuk minder trek heb, komt vast door het niet sporten. Misschien dat ik normaal toch teveel extra eet.

Liefs en succes!

:tober:
March 19, 2009 om 16:55
Hallo Tamaria,

Bedankt voor je berichtje.
Het eten was heerlijk!
En gezellig.
March 20, 2009 om 14:05
He Tamaria, leuk dat je weer langs kwam. Ja mijn kleinkindjes gaan (redelijk)goed. Mats 8 april wordt hij 1jaar! Maar heeft reflux aan zijn slokdarm, en slaapt daardoor heel slecht, en mijn dochter dus ook. Vaak komen ze logeren zodat mijn dochter kan slapen. Viggo is gisteren gevallen op zijn neusje, naar het ziekenhuis en gelukkig alleen maar bont en blauw. Dus dat gaat weer over. Maar mijn dochter is wel erg hoor vind ik. Er zijn natuurlijk mensen die zieker zijn. maar eigenlijk heeft zij vanaf de tienertijd problemen maar. Die zijn niet ondekt omdat het zo onduidelijk was. Haar vriend heeft 5 jaar geleden op internet ondekt! wat zij zou kunnen hebben en toen is het balletje pas gaan rollen! Zij was nl. meer als 20 dgn. ongesteld en daadoor natuurlijk moe en nog veel meer. Om de bloedingen te stoppen was het natuurlijkst zwanger raken!!! Maar daar waren ze nog niet aan toe. Zij had net een appartement in hartje Utrecht gekocht van 50m2! Toe kregen ze verkering, en hij trok er bij in. Beetje klein dat wel. . . Maar Rinske was ziek. . . Het beste was zwanger worden. . .
Maar dam moesten wel de bloedingen weg zijn! Ze werd in de Overgang gebracht met medicijnen. . . zij voelde zich slechter als ik! 3mnd medicijnen controle Half jaar controle en ja hoor... Ze mocht(moest)zwanger worden. Binnen een maand, anders ging het onder ziekenhuis begeleiding! Gelukkig was ze direct zwanger. En toen bleek de baarmoeder te klein. Viggo zou te vroeg komen. gelukkig was hij er pas! met 28 weken twee weekjes in de couveuse. En hopen dat Rinske beter zou worden. . . . nee dus zij heeft een ernstige vorm. De enige remedie was toch nog een keertje proberen zwanger te worden. . . Het was bijzonder angstig want men dacht dat Mats de 30 weken niet zou halen. En ja hoor een geluk hij kwam pas , gewoon met 40 weken.!! Een wolk van een jongen. . . naar helaas Rinske is nog ziek, en nu wordt hij een jaar en zij is veel te dik van de medicijnen moe ziek maar met prachtige jongens! En zelf heeft zij een prachtig heumeur !!! maar vaak is zij b verdrietig ze ha nl een hele goed baan verdiende b veel en genoot met volle teugen van Sprt Dames1 Softbal Trainde een jeugd team en ja ze was ziek. Nu is de keus . . . . weer in de overgang en hopen dat het bloeden (en daardoor verklevingen) in darmen en vagina en meer ... Sex is er dus niet bij. Dat doet pijn. Maandag is zij jarig 31 wordt ze en voor de 3e keer in de overgang. Wat een feest. Sorry Tamaria, je vroeg erom soms is het fijn je hart te luchten.

Sorry sorry sorry, hoe is het met je zus?

Met mij gaat alles goed, gelukkig kunnen we mijn dochter een beetje bij staan Vandaag hebben we een auto gekocht zodat we met de kleinkinderen oppad kunnen. Ik heb nl. alleen 2 bedrijfsbwagens voor mijn werk. En daar kan alleen een bijrijder mee. Morgen gaan we de auto halen! Toch ook weer feest. Nu het was heel wat he, en ja de lijn gaat oke! Nu Koffietijd! Tot later, geniet van het weekend! liefs Monique

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan