Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 7, 2009

Skyye woog op het moment van schrijven 73.00 kg (bmi: 23.04).

Dagboek geopend.
Eerste dag. Voorgenomen; eerst stoppen met snoepen en tussendoortjes. En geen mayo meer.
Prima de dag doorgekomen. Weer eens terug naar de vroegere gewoonte van een pot thee, water en bouillon. Moet weer meer gaan drinken. Dat verslofte de laatste maanden ook.
En voor het eerst een recept overgenomen. rijstwafels met pindakaas. de veldsla en prei erover gesnipperd. Wie had gedacht, dat dat mag met dieet. erg lekker.
s middags pas gegeten toen ik trek kreeg. dat was pas om 4 uur. even een tussendoortje en rustig het eten voor 's avonds voorbereid. Oh wat lekker. een supersalade met veldsla, roerbak puntpaprika, ui, prei, zonnetomaatjes, pompoenpitjes, én lekker ansjovis. Gewoon puur aangemaakt en géén mayo toegevoegd. e.e.a. op 3 crackers. en genoten. Voel me verzadigd maar niet vol. Zou nu het liefst aan een handvol m&m's beginnen. Niet vanuit honger of trek, maar zin in snaaien. dus dat doen we niet. Even de suikerbehoefte terugbrengen uit het automatisme.
En de hond uitgelaten op een hoger tempo. Even doorstappen ipv sukkelen. Ze keek er raar van op en liet haar tong uithangen. Ze kreeg het vast net zo warm als ik van die 25 minuten. Op naar dag 2

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan