Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 7, 2009

Nikitah86 woog op het moment van schrijven 91.20 kg (bmi: 30.83).

Hallo!
Maar weer even een berichtje om mn afvallen beetje van me af te schrijven :-D. Ik merk dat het wel helpt om hier af en toe wat te kletsen en om goed bij te houden wat ik eet... De hoge piek calorieen van woensdag is dan ook heerlijk confronterend en de blauwe stukjes van het fietsen naar mn werk en de niet zo hoge calorieen overzichtjes doen me errug goed!
Gister uitje met mn werk gehad en heerlijk wijntje gedronken en lekker gegeten, sate en kip met rijst en meloen met ham.. was goed te eten dus wel een tweede keer opgeschept maarr al met al vanmorgen hetzelfde gewicht als gister dus das wel lekker!

Vandaag netjes van de snoep af kunnen blijven en ben daar erg trots op want de vrije dagen van het werk vind ik altijd het moeilijkst om niet te snoepen.. Het zou leuk zijn als er voor maandag nog een 0,4 kilo afgaat want dan ben ik 2 kilo afgevallen de eerste week maar als het bij de ruim 1,5 kilo van nu blijft ben ik ook tevreden. Lig iig nog voor op schema ;-).

Vandaag ook lekker intensief paard gereden dus dat is natuurlijk gezond en daarbij genoten van het heerlijke weer buiten!
Fijn weekend allemaal!

March 10, 2009 om 04:40
Hey hey,

Ik word er ook altijd blij van als ik mijn sport-uurtjes in kan vullen:). Dat is dus een goede motivatie!

Heel veel succes weer deze week!
March 10, 2009 om 14:07
hai meis!

mijlpalen willen wel eens helpen ja.. alleen koop ik die dingen toch wel, ook zonder dat ik ze bereik, dus echt helpen doen ze eigenlijk niet ;) Ik zie dat het bij jou wel lekker gaat. Goed dat je nog voor op schema ligt, das een lekker gevoel he? Succes maar weer!

liefs
March 10, 2009 om 15:21
Hey hey,

Bedankt voor je reactie!! Wat leuk dat je vanavond naar Tarzan gaat! Lijkt me heel gaaf! En een keertje tussendoor wat slechts eten moet kunnen toch. Anders hou je het nooit vol. Dan de volgende dag maar even wat extra je best doen:). Ik vroeg me af hoeveel calorien jij eet met zo'n weekmenu? Ik eet nu rond de 1500/1600. Dat is wel goed te doen. Ik heb besloten dat ik 's avonds gewoon lekker normaal eet. Ik eet ook te vaak samen met vrienden om zo'n vast menu te kunnen doen.

Heel veel succes weer morgen!

PS. zullen we buddies worden?
March 11, 2009 om 04:38
Hoooi! :D

Nou ik heb Marbella overleefd! haha Ik heb alles nog kunnen halen en heb echt een topweekend gehad! Qua eten was het middelmatig! haha Ik heb eerlijk gezegd niet zo goed opgelet maar ook niet overdreven lopen snaaien!

Hoe is het met jou gegaan dit weekend? Goed vol gehouden? Ik snap jou probleem met dat weinig eten. Dan is Sonja Bakker ideaal! Ik wissel best vaak af qua avondeten! Ontbijt meestal met of cornflakes of brood en tussen de middag varieer ik minder! Maar het begint me nog niet te vervelen!

Ik moet nu wel echt weer gaan opletten deze week! Zondag is mijn weegmoment! Het zal wel niet veel goeds opleveren! Maar ik ga gewoon weer kei hard mijn best doen!

:kussie:
March 11, 2009 om 09:14
En wat gaf de weegschaal maandag aan? Goed bericht?

Groetjes Patries
March 11, 2009 om 09:50
paardrijden is toch ook al een sport ;) Ik hoop dat het lukt de 85 te halen! Tarzan is leuk he! ik ben er twee keer geweest :D I Loooove musicals! Misschien moet je trouwens iets minder streng voor jezelf zijn? je kan toch wel wat kopen voordat je 85 weegt? dat kan nog behoorlijk lang duren hoor! tenminste.. bij mij duurt dat altijd wat langer :$ Ik pak trouwens ook nooit de fiets als het te hard waait of regent hoor ;) Maar vandaag was het super weer! jammer dat je niet op de fiets kon. Tenminste.. hier is het echt te lekker! achter in de tuin, zonder wind en met volop zon is het zo'n 23 graden :D Ik heb heerlijk zo'n 2,5 uur in de zon gezeten. Nou. in ieder geval succes!

liefs
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan