Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 7, 2009

Helena2009 woog op het moment van schrijven 103.00 kg (bmi: 30.76).

Nou het weer viel vandaag een beetje tegen...:zonnetje:
Ben vanochtend naar de sportschool geweest, waar ik van een kersverse nieuwe sportinstructrice een nieuw schema heb gekregen. Conclusie was dat ik in dezelfde tijd harder moet werken (maximale hartslag) om zodoende meer calorien te verbranden. Ik heb nu 10 minuten geroeid (warming up) daarna een uur cardio (fietsen/lopen/crosstrainer) en daarna nog een half uur fitness. Maar.... voorlopig ben ik wel in 7 weken ;7b ;kb;ib;lb;ob afgevallen..
De lieve dame bood ook aan om mijn "personal trainer" te worden en gaf me een foldertje. Nou, ik heb er even in gekeken, maar 50 euro per uur wordt me een beetje te duur....
Ik denk dat ik op het gebied van dieten ongeveer net zo deskundig ben en de sportadviezen krijg ik gratis op de sportschool.

Morgenochtend ga ik weer zwemmen met Nino en dan gaat zijn mamma mee om te kijken. Zij kan al sinds een maand of 5 niet zwemmen vanwege allerlei vervelende operaties en heeft dus helemaal nog niet zijn vorderingen gezien. Hij is nu zo leuk watervrij geworden :zwemmen2: Springt van de hoge kant met zijn vlinders aan zo in het diepe, gaat van een gigantische glijbaan af:zwembad:, waar hij ook in een diep bassin terecht komt. Geweldig. En hij is er natuurlijk heel trots op om het aan mamma te laten zien, dus gaat ze gewoon mee en houdt haar kleding aan. Gelukkig mag dat daar gewoon.
's Middags hebben we een borrel :klinkenop:. Rene zijn zus is 25 jaar getrouwd. Lijkt me wel gezellig, maar.... wel van de hapjes afblijven!!
Gaat vast en zeker lukken!!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan