Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, March 26, 2009

Mir80 woog op het moment van schrijven 103.40 kg (bmi: 30.54).

Deze week gaat het even wat langzamer, maar ik heb ook enorme trek, voornamelijk tegen etenstijd. Er staat ondertusen een grote bak rozijnen in de kast om 'verantwoord' van te snaaien en ik eet voldoende fruit op dit moment. De koffiekoekjes op het werk zijn de grootste verleiders op dit moment en das wel eens lastig, maar verder houd ik me wel heel goed aan de gezondere producten, alleen eet ik daar nog teveel van. Ik zou misschien een boterham minder moeten doen, maar dat trek ik op dit moment nog niet en ik moet echt meer gaan bewegen, dat maakt voor mij sowieso al een wereld van verschil.
Vandaag staat een heel lange wandeling gepland om de trouwkaarten van mijn zusje te bezorgen in het dorp. Verder nog niet zo heel veel plannen voor dit weekend, maar die zijn soms gauw gemaakt. Zaterdag trouwens wel een kinderfeestje, ik ga m'n best doen!
:wave:

March 27, 2009 om 04:01
hi,

ohw wat gaat dat toch hard met jesper....kijk maa ruit straks loopt hij zo weg! Wel leuk hoor als ik dta zo lees. Ik weet nog dat we zeiden nog lang geen kinderen te willen maar als ik je nu zo hoor is het hardstikke leuk.

wat gaaf dat je promotyie hebt gemaakt. Wel iets heel anders dan je deed, maar wel heel leuk en afwisselend denk ik! Nu snap ik ook gelijk waarom je graag een cursus webdesign wilt doen ;-)

hier gaat het goed, lijn is nog niet super, moet ongesteld worden dus zit net weer boven de 75, maar ga gewoon weer door hoor. dit weekend druk met de boot die moet zondag het water in en we hebben echt gigantisch veel onderhoud gedaan.

afgelopen woensdag heb ik een gesprek gehad met mijn scriptiebegeleider en dat heeft weer nieuwe perspectieven gegeven. Daar ga ik vandaag mee aan de slag en over 3 weken heb ik alweer een nieuwe afspraak om de vaart er maar een beetje in te houden.

fijn weekend en succes op de verjaardag!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan