Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, March 26, 2009

Deantje woog op het moment van schrijven 115.00 kg (bmi: 38.42).

Inderdaad het is tijd voor een nieuw dagboek. Het probleem is, dat als het niet lekker gaat, ik deze site ook een beetje vermijd.

Maar goed...ik zal het even toelichten, vorige week maandag begonnen met streng te shaken, maar na ruim een week (1 week en 1 dag) was er nauwlijks wat af. Dit dieet is te lastig om vol te houden voor een minimaal gewichtsverlies. Afgelopen dinsdag had ik een afspraak met de consulente en ik had me voorgenomen om het nog 2 weken vol te houden om te kijken wat er gebeurt. Zij zei dat ik het niet zo in mijn hoofd moest hebben, maar er gewoon voor moest gaan. Bij haar op de weegschaal was ik 0,6 kilo kwijt, dat was erg weinig, maar toen kwam de vraag: Wanneer start je menstruatie??
Dat is dit weekend! En ik heb het volgens mij nog vorige week in het dagboek geschreven van Disciplineloos dat je in de week ervoor vocht vasthoud...Dit kan zo'n 1 tot 1,5 kilo schelen.
En of het toeval is of niet, de volgende ochtend was ik weer een kilo kwijt....
Daarnaast ben ik ook ruim 2% vet kwijt geraakt...en dat is natuurlijk ook erg goed...

Ik heb wel mijn streven wat aangepast...Ik had graag voor de vakantie op 65 gezeten, maar hoe verder ik afweek van het groene lijntje, hoe minder leuk het werdt.
Mijn doel is om op mijn broers trouwerij er stunning :lady01: uit te zien. Ik heb het dus iets naar beneden gedaan en de datum wat verder weg (63 kilo op 25 september)
Ik zit nu ver onder de groene streep en dat motiveert :D

Nou ik ga weer proberen om dagelijks het dagboek bij te houden en goed af te vallen (sinds 1 januari is er toch al weer 10 kilo vanaf!!)

Dus iedereen weer succes!!!
:jezelfknuffelen:

March 27, 2009 om 05:10
hey nadine,

raar hoe dat werkt he, je wist eiglijk wel dat je voor je menstruatie zwaarder bent maar als het bij jezelf zo werkt denk je er niet aan ;)
maar ik vindt echt dat je goed bezig bent!!! dat je gewoon lekker doorgaat nu terwijl je dacht dat het niks hielp.
ik kan niet wachten tot ik kan zeggen dat ik al 10 kilo ben afgevallen:D
lijkt me zo'n fijn gevoel! 10 kilo is echt veeel.
wist je dat je als je bijvoorbeeld 10 kilo bent afgevallen en je pakt pakken suiker van samen 10 kilo is dat qua gewicht EN qua omvang hoeveel je bent afgevallen. moet je maar een voor de grap kijken hoeveel dat dan al is!!

ik hoop dat je de komende 2 weken shaken ook goed volhoud

groetjes
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan