Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, March 26, 2009

Fattyboomboom woog op het moment van schrijven 115.80 kg (bmi: 31.74).

Streefdoel 116 kilo. 116 kilo? Maak daar maar 112 kilo van!

Vandaag voor het eerst onder de 116 kilo, 115,8 om precies te zijn. Weer een streefdoel gehaald. :)

Zoals mijn vrouw ook steeds herhaalt, nog maar zeven kilo en dan heb ik geen obesitas meer. Niet slecht voor iemand die begon met morbide obesitas.

Zeven kilo vind ik echter nog een te grote stap, dus mijn volgende streefgewicht wordt gewoon 112 kilo. Met als einddatum 27 april, iets meer dan vier weken.

In de afvalrace ben ik ook weer vier plaatsjes gestegen, nog zes te gaan. :P

Het afvallen gaat nu dus gestaag door. Mijn dieet/eetpatroon is niet zo super streng meer, tenminste in vergelijking met wat ik hier voor at. Ik neem twee a drie keer per week een soepje als warm eten. Ik had weer een nieuw soepje gevonden die en lekker en geen e-nummers heeft. :) De soepjes van Struik (wel uit blik). De tomatensoep, goulashsoep en champignonnensoep smaken prima. De erwtensoep zelfs uitstekend, maar daar zitten helaas wel e-nummers in. Ik denk dat dit komt door de vele stukjes worst die er in zitten.

Naast de soepjes eten wij zo nu en dan eens een vegetarische spaghetti of een potje groenten met een stukje valess schnitzel. Die smaken echt uitstekend! Het heeft dezelfde smaak als gewone schnitzel, maar dan zonder die vieze zompige stukjes er in en het belangrijkste nog, er zijn geen arme varkentjes voor geslacht.

Nu hou ik zelf wel erg veel van vlees en ben ik niet vegetarisch, maar dat betekend niet dat ik niet probeer om mijn vleesinname drastisch te verminderen. Allereerst is vlees zwaar ongezond, vooral door alle chemische shit die de arme vleesfabriekbeestje binnen gespoten krijgen. En ten tweede is de manier waarop deze dieren worden behandeld simpelweg afschuwelijk. Minder vlees voor mij dus.

Mijn rug gaat ook steeds weer beter. Ik denk dat ik mij in april weer ga aanmelden bij een fitnesscentrum hier in Ede.

March 26, 2009 om 09:25
Jeah! Goed bezig!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan