Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, March 26, 2009

Vanilla0 woog op het moment van schrijven 57.70 kg (bmi: 21.45).

goedemorgen iedereen!!

hoe staat t leven? Met mij gaat het goed! Ik heb t erg druk gehad afgelopen weken. Ik moest hard leren voor een tentamen statistiek, wat ik helaas nogal verpest heb haha. Maar ik vind het niet zo'n ramp. Het zou dan het eerste tentamen zijn dat ik niet in 1 keer zou halen, en ik heb nog de mogelijkheid om het op te halen eind mei.

Verder ben ik jarig geweest, maar heel uitgebreid heb ik het niet gevierd dus. Ik ben wel lekker met vriendinnen uit eten geweest en ze hadden te tafel en stoel helemaal mooi versierd met slingers en vlaggetjes enzo. Dat was ontzettend lief en zo had ik toch nog een heerlijk verjaardags gevoel!
Ik heb een super mooie flatscreen gekregen van m'n vriend voor m'n verjaardag! Opeens stond er een super grote verpakte doos in m kamer en daar zat dus een prachtige televisie in. Ik ben er super blij mee en vind ik t ook heel lief maar ik vind het ook wel een erg duur ceadeau eigelijk. Maar goed hij geeft t niet als hij t niet kan missen denk ik dan maar, en natuurlijk heeft hij er zelf ook veel aan als hij bij mij is ;)

Wat het "zomer fit" project betreft gaat het wel aardig. Ik moet zeggen dat ik lichamelijk niet heel veel verschil heb gemerkt de laatste twee weken, maar ik kan me daar goed overheen zetten en raak totaal niet gefrustreerd.
Ik heb het wasborddieet voor vrouwen boek besteld, en daar staan interessante dingen in. Het is eigelijk een beetje een bevestiging van de manier waarop ik al bezig was, niet streng op dieet maar vooral spieren ontwikkelen en daardoor werken blijvend resultaat, namelijk een snellere stofwisseling. Het dieet hou ik me niet echt aan, alleen probeer ik de richtlijnen een beetje te volgen, de trainingen wel.

Hoewel het dus traag gaat ik en laatste tijd weinig verschil zie weet ik dat dit toch de goede weg is. Ik heb in het verleden namelijk best vaak gedieet en andere onzinnige dingen geprobeerd, en dat is natuurlijk alles behalve goed geweest voor mn stofwisseling.:jojo: En als ik dan m'n vriend enorme hoeveelheden voedsel zie eten zonder een gram aan te komen dan weet ik ook wel hoe dat komt. Hij heeft spieren die dat allemaal verbranden, ik niet.

Ik denk dat cardio enzo ook zeker belangrijk is hoor en bovendien houdt je daar altijd een lekker gevoel aan over natuurlijk. Maar ik richt me dus vooral op krachttraining, en verder probeer ik heel veel te fietsen en lopen etc. Verder probeer ik nog steeds minstens twee keer per week Zumba te doen(latin dansen) en andere cardiobewegingen die je thuis kunt doen, om toch nog wat extra beweging te krijgen.

Ik merk wat gewicht betreft dus nog weinig, maar mn buikspieren zie ik al wel echt veranderen. Ze zijn al een stuk steviger en de bovenste begin je al een klein beetje te zien (heel klein beetje hoor, met een lief laagje vet erover heen natuurlijk)

Kortom, ik merk t wel. Ik weet dat ik goed bezig ben, duurzaam en gericht op de lange termijn. Dit heeft dus niet a la minute effect, maar volgens mij werkt t voor mij nu wel.

Ik hoop dat het heel goed gaat met iedereen hier!! Lekker in het zonnetje gezeten vorige week? Wat was dat even genieten he, al zat ik de hele tijd in de bibliotheek statistiek te leren, toch was het heerlijk.

Liefs en stertke en succes!! :jippieafgevallen:


March 27, 2009 om 03:52
Hey, dank je wel voor je berichtje! Wat een prestatie al zeg! Ik hoop dat ik ook ooit die '5' zie staan ;-) Ik heb je alvast toegevoegd als buddy!
Veel succes!
Lieve groetjes Julie
March 27, 2009 om 04:25
Hey meissie!

Ik had gisteren al een heel bericht getypt en nu staat ie er niet bij! Maarja :)!

Goed om van je te horen weer! Wat gaaf die TV zeg, wow, dat is echt een groot cadeau maar super gaaf! Ik had trouwens ook statistiek, en heb me helemaal dood geleerd, want voor mij was het de laatste keer dat ik de kans had, anders mag ik niet aan bachelorscriptie beginnen! Maargoed laten we hopen dat ik hem gehaald heb :)!

Volgende week word het weer heerlijk weer trouwens!

Erg goed dat je doelgericht en voor de lange termijn gaat, doe ik nu ook! Al val ik maar 100 gram per week af, maakt me niks uit als het er maar netjes afblijft!

Ik heb wel een hele slechte week gehad, door ongesteld zijn, maar heb me wel weten te beperken tot 1 slecht iets per dag, dus valt hopelijk nog wel mee! Ben je trouwens nog steeds helemaal gestopt met aspartaam? Mij lukt dat echt niet! Het zit OVERAL in!

Nou meissie, we gaan er weer voor he!

Liefs
March 30, 2009 om 16:19
Hee!

Snap wel wat je bedoelt, je bent steeds bezig maar duurt ff voor je resultaat ziet! maar wat je zegt, gewoon doorgaan en dat resultaat zien komt vanzelf, als je jezelf maar wel fitter enzo voelt! En dat doe je dus ideaal:D.

Gefeliciteerd nog trouwens enw at lief van je vriend zeg! Een flatscreen echt super mooi man! Wil ik ook wel haha!

Ga zo door he!

Liefs Jaslyn
April 20, 2009 om 16:39
He meis!

Hoe gaat het met jou?

Liefs
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan