Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, March 26, 2009

Chantal76 woog op het moment van schrijven 118.00 kg (bmi: 39.43).

Donderdag 26 maart 2009.

Mijn schoonouders zijn deze week op bezoek en om niet over te komen dat ik zo'n snaaier ben, smokkel ik eten mee naar boven. Voel me dan zo zielig en belachelijk. Niet dat ze er ooit iets over zouden zeggen of ook maar iets van vinden maar ik weet zelf dat het niet klopt dus het wordt weer eens tijd voor actie. Zeker nadat ik vorige week met een vriendinnetje kleren wilde kopen en ik samen met mijn modebewuste vriendin snel uitgeshopt en flink gefrustreerd op een terrasje in Almere belanden. Na deze shopexperience snapte ze ook wel dat ik het liefst met een joggingbroek op de bank kruip .

Dat doet me ineens beseffen dat ik eigenlijk twee levens heb. Mijn werkleven en mijn priveleven. In mijn werk ben ik zeker van mijn zaak en weet ik mezelf ondanks mijn gewicht en uiterlijk zelfverzekerd neer te zetten ookal gaat het vaak over lichaamstaal ed. In prive ben ik onzeker en blijf ik het liefste thuis zodat ik niet het gevoel hoef te hebben dat mensen wat van me vinden. Ach ja, waarom is dat uberhaubt belangrijk zou je zeggen. Dat vraag ik me ook wel eens af.

Maar vandaag kwam in de Almare oid het bericht tegen over "Almere valt af" en ik dacht, he dat is de manier om mensen te vinden in Almere die zich ook beter willen voelen. Snel naar de site gegaan die in het artikel stond (valtaf.nl) Waarschijnlijk had de schrijver een klein foutje gemaakt en zodoende kwam ik hier terecht en niet op de site Almerevaltaf.nl. Later heb ik daar op gekeken en schaamde me voor mn eigen stad, net nu ik een beetje trots begon te worden. Een gouden kans maar zo commercieel uitgebuit, gewoon zielig. Helemaal dat Jorritsma zich hiervoor leent. Dus nu ga ik op zoek naar mensen die samen met mij de uitdaging aan willen gaan om Almere te laten afvallen inclusief mezelf. Dus lijkt het je wat om mee te helpen, mee te sporten of heb je goede ideeën, laat dan een reactie achter.

Spreek je snel,

Chantal

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan