Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, March 26, 2009

Lottli woog op het moment van schrijven 73.00 kg (bmi: 29.62).

:naregen:

en dat hoop ik dan maar en wel op alle fronten. Mijn buddy klaverblad1 had het weer eens haarscherp in de gaten: ik vul mijn gewicht niet in, ben amper op de site, dus gaat het niet goed:zucht: Klopt helemaal, helaas. :aangekomen2: Ik kan, om met :geluksklaver:'s woorden te spreken, niet uit het afvaldip :scale: komen en dus zit er nu weer een berg in mijn grafiek:nietgoed::nietgoed: Het goede nieuws is, dat ik mijn kop uit het zand gehaald heb en eerlijk mijn gewicht ingevuld heb:jippie: Het slechte nieuws is dat ik wederom de datum voor het behalen van mijn streefgewicht moest veranderen en dat ik het clubresultaat van de club 'van Valentijn tot Pasen' negatief ga beïnvloeden:stom: Het afvallen gaat met :vallenopstaan: en ik ben nu net weer opgestaan en ga er weer voor. Ik heb een rustig weekend (op eetvlak dan) voor de boeg en dat kan een goed begin zijn. :icandoit:
Bedankt lieve buddy's voor jullie steun.
:eenprettigedag:
Lottli

March 26, 2009 om 12:18
Helaas Lottli, ben jij niet de enige die in een afvaldip zit. Ik kan ook het begin maar niet vinden.
Misschien moeten we een club oprichten "Van Pasen tot Pinksteren". Dat is te overzien en we hebben nog een paar weekjes voordat het zover is.
Ik help je hopen dat het gaat lukken.
:gekelogtenberg:
March 26, 2009 om 14:32
hallo Lottli,

Wat jammer nou dat we allemaal in een vreselijke dip zitten; dat houdt in dat niemand het goede voorbeeld kan geven momenteel maar ............ lees de regel die Ria mij gestuurd heeft nog maar eens na: er gloort altijd licht aan de horizon, daar komt het op neer.
Meiden, we moeten er tegenaan want de zomer komt er aan en strakjes hebben we helemaal de P... er in als er niets af gaat en we niet meer in onze kleren passen.

Ik heb momenteel een klein wedstrijdje lopen met Mimosa, misschien is het leuk om dat met al mijn buddies te doen volgende week: we nemen een gewicht waar we niet voorbij komen en houden dat als streefdoel voor het eind van de week. Het zijn maar kleine stapjes dus 1 kilo of zo, maar elke week een kilo is toch 4 in de maand.
Denk er maar eens over na. Ik zal ze alle vijf deze uitnodiging sturen voor volgende week. Wie niet mee wil doen, geen probleem, maar ik doe het wel ondanks twee verjaardagen en een high tea volgende week.

groetjes en sterkte, tineke.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan