Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, March 26, 2009

Tangobeer woog op het moment van schrijven 92.80 kg (bmi: 26.54).

Tot en met vorig jaar gebruikte ik mijn weegschaal alleen om mijn koffers te wegen als ik op vliegvakantie ging.
Sinds 1 januari sta ik er elke ochtend op. Maar nu ontdekte ik onlangs dat er zelfs op de harde tegelvloer van mijn badkamer een flinke afwijking van bijna 2 kilo in kan zitten. Het is afhankelijk van waar de voegen zich bevinden t.o.v. de pootjes van de weegschaal, denk ik. Dat verklaart deels de zaagtandlijn in mijn grafiek.

Nu heb ik gisteravond tango ge-deejayed op een privé-feestje en daarvoor werd ik rijkelijk beloond met kadobonnen. Dus vandaag een nieuwe weegschaal gekocht. Zo'n digitale transparante, zodat ik 'm elke dag op dezelfde manier op de tegels kan zetten.
Ik kan er nog even niks over zeggen, want natuurlijk was ik vergeten de batterijen er bij te kopen. Nu maar hopen dat mijn oude weegschaal niet steeds te weinig aangaf.

:huppelen::huppelen::huppelen::huppelen:
:weegschaalblauw: :weegschaalblauw: :weegschaalblauw: :weegschaalblauw: :weegschaalblauw:

March 27, 2009 om 05:29
De nieuwe weegschaal is iets strenger dan de oude. Maar de oude was vooral slordig en deed z'n werk niet goed. De nieuwe werkt veel nauwkeuriger. Ik heb de hele tabel gecorrigeerd met 0,8 kilo. Het is niet anders. Ach ik denk maar zo "geniet van de reis, niet alleen van de bestemming".

:huppelen::huppelen::huppelen::huppelen:
:weegschaalblauw: :weegschaalblauw: :weegschaalblauw: :weegschaalblauw: :weegschaalblauw:
March 27, 2009 om 08:13
Hoi Tangobeer,
Ik las net je reactie, op de foto's (met kleren) zie je het vet niet echt terug. Toch is er wel wat om af te vallen, alhoewel mijn collega's niet begrijpen dat ik wil afvallen.
Een jaar of zeven geleden is mij dat met doorzettingsvermogen en met hulp van het fitnesscentrum het afvallen ook gelukt. Met name Tae Bo en steppen waren mijn favorieten. Mijn collega's vonden mij toen maar een mager bekkie hebben. Maar goed, ik voelde mij wel goed.

Het vetpercentage van mij was volgens het fitnesscentrum niet eens zo hoog (gezien het gewicht). Dat zal bij jou ook wel zo zijn.


Jij ook succes met afvallen.


Groet,
Sted ofwel Dick
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan