Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, March 26, 2009

Sweetlizzy woog op het moment van schrijven 74.30 kg (bmi: 30.93).

ZOOOO heb al een hele tijd niet meer geupdate hier! ben erg lui aangelegd hahahha.. vandaar..

ja.. volgens de site ben ik al 3,1 kilo afgevallen! woehoe!! MAAAAARRRR.. echt de volgende dag na mijn eerste weegdag woog ik 72,7 dus eigenlijk was ik al een kilo lichter toen ik begon..

dus nu na 2 weken ben ik 2 kilo afgevallen, niet veel vind ik, maar in die 2 weken heb ik wel een paar keer hard lopen snacken hahha.. heb al een keer een reep chocola op, was namelijk ongesteld.. en ging afgelopen zondag met vriendinnen wokken en heb ook nog chocoijsjes gegeten achteraf :D

ik ben aan de ene kant wel blij met die 2 kilo, maar aan de andere kant.. je hoort vaak wel dat je gewicht niet echt bepalend is of je nou wel of niet afgevallen bent, maar juist wel de maten van je lichaam.. ik heb me vanochtend gemeten en er was totaal geen ene cm eraf!! :( dus ja.. wat moet ik geloven????

ik ga maar voor het gewicht en de kilootjes, ben ik ook weer blij hahahha.. ik weeg me echt elke dag constant hahah, maar ik merk wel dat ik in deze 2 weken totaal verschillende gewichten heb gezien per dag! zo kan ik op 1 dag 74 kilo wegen maar ook 71 en weer 72..

heb donderdag toch maar aangehouden als vaste weegdag en vanochtend woog ik 70,6 kilo, mooi gewicht hahhaha maar nu weeg ik weer ietjes meer als 71.. ik moet echt meer mn best doen!! ik heb zovaak een vreetbui neiging! soms eet ik ook wat meer omdat ik gewoon niet kan stoppen!!!

ik ben bezig met herbalife, dus dan shake je in de ochtend en middag en in de avond eet je gewoon een (warme) maaltijd.. na 1 week had ik het gevoel dat ik helemaal niets afviel! dus ben ik even een weekje gestopt met de wii fit en sinds gister heb ik besloten om smiddags mijn lekkere boterhammen te eten (heb het zo gemist!!) en in de avond te gaan shaken.. want vooral in de avond eet ik mijn buikje meer dan rond! omdat ik maar 1 maaltijd eet per dag, wil ik extra aandacht geven aan mn lekkere eten en probeer dan nieuwe recepten uit enzo, maar dan eet ik weer veels te veel!! ik hoop dus op deze manier beter af te vallen hihi.. mis het eten wel in de avond met mn vriend.. hij eet, ik kijk toe en shake later op de avond.. (hij eet vroeg) is wel moeilijk..

de komende dagen/weken heb ik veel verjaardagen en leuke dingen om te doen, dan wordt het wel moeilijk om te shaken, want niemand weet eigenlijk dat ik aan herbalife doe en ik wil ook eigenlijk dat niemand dat weet.. schaam me een btje hihihihi :beschaamd:

nou.. deze week weer goed mn best doen! en aan de rest: veel succes!!!

xxxx Lizzy (snakkend naar choco hahaha, dan maar een sigaret :fluiten:)

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan