Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, March 26, 2009

Mir77 woog op het moment van schrijven 110.60 kg (bmi: 34.14).

Even weer een update.
Vandaag weer naar mijn zakjes juf geweest en er was 1,5 kilo af.
In totaal nu in 3 weken 9,4 kilo afgevallen.
Ik had erg gehoopt dat er een dikke 2 kilo vanaf was geweest, want dan zat ik nu op -10 kilo. Maar helaas..............maar......eigen schuld.
Ik heb echt heel erg veel moeite met de warme maaltijden en ik krijg ze echt niet naar binnen. Dus gisteravond heb ik gesmokkeld en bij mijn groente een stukje kipfilé gehad. Dus ik neem aan dat dit gelijk mijn straf is. Ik moet zeggen, ik heb genoten van het stukje kip, maar een wijze les geleerd!!! :schopondermijnkont:
Al met al mag ik niet klagen, gemiddeld 3 kilo per week is Toppie!!
Ga weer met frisse moed een nieuwe week tegemoet.

Groetjes Mirijam

March 26, 2009 om 16:40
Hartstikke goed!!
Nu weet je in ieder geval dat je de volgende keer 2 vliegen in 1 klap slaat.... onder de 110 en 10 kilo afgevallen!!

Je gaat net als mij als een speer....
Maar: ik doe mijn best om jou bij te gaan benen!!!

Succes
:helleni:
March 27, 2009 om 10:16
HALLO Mir
Jeetje wat ga jij goed zeg bijna 10 kilo nou dat heb ik niet gehaald hoor in die weken dat jij bezig ben en dat stukje kipfilee was lekker toch ha ha ik denk dat wij allemaal dat wel eens hebben.:knapgedaan: op naar de 10 kilo groetjes Ans
Onbekend
March 28, 2009 om 11:04
Eindelijk tijd om even te reageren. Weet je zeker dat het aan de kipfilet heeft gelegen? Kipfilet bevat toch geen khd? Wat ik in een ander dagboekje ook las, is dat je dan in ketose zou moeten blijven.

Maar ja, hoe dan ook, het is een geweldige prestatie om zoveel in 3 weken kwijt te raken! Hartstikke goed!

SheLa
Onbekend
March 29, 2009 om 14:26
Hoi Mirijam,
Bedankt voor je reactie.
En jij gaat geweldig meid bijna =10kg= eraf:)!!:ja:

Ik zag net dat jij veeel groter bent dan ik en nu ook nog een kilo of 20 eraf wilt. Je datum staat ergens in september.
Ik heb veel uitgerekend, dat is iets wat mij motiveert en ik geniet daarvan :genieten:
Ik kijk ook iedere keer waar ik sta in mijn afslankplan qua gewicht en haal dan de einddatum zover naar voren, zodat het precies past met hoeveel ik vandaag weeg. Wat me opvalt is dat ik met dit dieet er steeds dagen af kan halen :ineendeuk: Heerlijk :jippie:
Heb vanochtend berekend dat in principe 20 kilo bij het afvallen van 2 ons perdag 100 dagen zou kosten.. 100 dagen : 7 dagen= 14 en een halve week Een andere berekening: 3 ons per dag, dus 2 kilo per week = 10 weken..
Heb dit naast de kalender gelegd en dat zou betekenen dat als wij gewoon lekker doorgaan dat we rond de eerste week van de zomervakantie van de scholen van het Noorden (ik woon ook in regio Noord;)) rond ons gewicht zitten!!!:koningterijk:

Zou dat niet geweldig zijn?????;-)

Ik ga daarvoor, ik kies niet meer voor een zomer met veel té veel kilo's. Ik wil gewoon een jurkje, rokje, een spijkerbroek of whatever kunnen dragen..
Dit dieet lijkt dan duur, echter kleding om er met een te veel aan gewicht toch goed, leuk, representatief (voor mn werk) uit te zien is gewoonweg ook veeeel duurder! En ik koop trouwens mn zakjes gewoon op het internet en dan valt het wel mee, ik koop nu ook al dat snoep/ wijn/ etcetera niet meer. Ik merk dat duidelijk in de portemonnee.
Nu ist vaak van 'wat zal ik nu weer es aandoen..' Straks pakken we gewoon wat uit de kast, alles past en we voelen ons goed bij ons gewicht en ons spiegelbeeld..

En wat die schop onder je kont betreft: Ik zou zeggen: Niet Doen!!
Wees lief voor jezelf. Je hebt 1 moment een keuze gemaakt en niet eens een slechte!! Je bent niet uit gaan glijden, je gaat gewoon door..
Ik zeg niet doen, omdat dat denk ik 1 van die dingen is die wij dikkere mensen makkelijk doen.. Onszelf op de kop geven.. Door een gedachte ontstaat dan een gevoel.. en bij dergelijke gedachten horen niet de fijnste gevoelens.. En die gevoelens kunnen weer leiden tot........ En die kant hebben we gewoon niet op te gaan! Lief zijn, het positieve zoeken, het positieve gaan denken levert fijne gevoelens op.. Die weg is Onze Weg! So give yourself :bighug:s -in het meervoud!- dus!! Je doet het toch gewéldig?? !!

Gewicht en afvallen is mijn laatste passie:bulderlach: Als het experiment met mezelf goed uitpakt ga ik het strkas ook in mn werk als 1 van mn peilers opnemen.. :daretodream: denk ik dan altijd :):):ja:

Genoeg, nog even wat anders doen..
:groetjes: en :liefs2: van :me: Naona
March 29, 2009 om 17:02
Hoi Mirijam,
Je hebt een superresultaat neergezet in die eerste 3 weken. Je kunt :trotszijn:. Je hebt een juiste keuze gemaakt door een stukje kipfilet te nemen en er heerlijk van te genieten en bovendien met je nog afgevallen ook.
Wat zul je je heerlijk voelen nu er al zoveel kilo's af zijn.
Bij mij gaat het ook super. Hoop met 4 weken ook die 10 kilo kwijt te zijn en ach laten het er 5 weken zijn dan is het ook goed.
Zou graag voor de zomervakantie op mijn streefgewicht willen zijn en momenteel loop ik nog steeds voor op mijn planning ! Heb ontzettend veel zin om de vakantie als een slank Kaatje te gaan beginnen, wordt er gewoon vrolijk van.
We gaan ervoor Mirijam

KaatjePro
March 29, 2009 om 17:36
:hallo2:Mirijam,

Nog even een korte reactie voordat ik ga slapen.
Bedankt voor het hartelijke welkomswoord.
Natuurlijk vind ik het leuk om jou ook als mijn budy te hebben en ik wil jouw ook wel een budy zijn dan kunnen we elkaar ondersteunen oke?

Ik zal gauw wat meer over mijzelf vertellen maar ik weet nog niet hoe ik moet beginnen.
Je ziet me gauw weer lang wippen.

:04groetjes:
Vlekkie70 Alias Anja
March 30, 2009 om 01:28
*9**9**9*

Hai Mirijam,

Je gaat echt heel goed!! ;) Moet je is wegen bijvoorbeeld in een emmer water wat je al kwijt bent! Daar schrik je echt van hoor!
Ik ga morgen weer wegen, dus na 3 weken! Denk niet dat er zoveel af is als bij jou totaal! Je heb het dus heeeel goed gedaan!

Verder nog een lekker weekend gehad??

Groetjes marijkev
March 30, 2009, gewijzigd door Vlekkie70 op March 30, 2009 om 08:18
:hoi:Mirijam,

Wat is dat nu, oke je bent dan niet afgevallen wat je in gedachten had maar alles kleine beetjes helpen toch?
Je bent al veel afgevallen zeg, ga zo door nu niet de moed verliezen want 1.5 in 3 weken is best goed hoor.
De voedingdeskundige waar ik een poosje geleden bij was zei dat 1 kilo in de mnd al wel goed zou zijn(vond ik van niet maar oke).
Wees trots op jezelf dat je dit weer in de pocket hebt.
:trotszijn:en ga zo door niet opgeven nu.:wave:

Groetjes Van Vlekkie70
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan