Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, March 26, 2009

Mamavlisaenmike woog op het moment van schrijven 94.00 kg (bmi: 33.30).

Hallo,

Op zich gaat het wel redelijk goed, maar kan beter. Maak wel s'ochtends tijd vrij voor mijzelf om te eten. Sloeg het ontbijt eigenlijk altijd over en zeker nu omdat het hier s'ochtends spitsuur is.
Normaal als mijn vriend s'avonds moest werken aten mijn dochter en ik altijd iets makkelijks omdat ik geen zin had om 2aardappels te koken. Vandaag hebben we dat anders gedaan en heb ik gewoon een prakje gekookt voor mijn dochter en mij. We hebben saampjes lekker spinazie gegeten en het was erg gezellig aan tafel. Ik merk ook dat mijn dochter nu s'ochtends beter eet omdat ik ook eet. Ze at altijd erg slecht en nu vind ze het volgens mee erg gezellig. Ze eet zonder ruzie en gezeur gewoon haar 2boterhammen op wel zonder korstjes maar daar hoor je mij niet over zeuren ben allang blij dat ze eet.

Morgen begint het weekend weer dus de moeilijkste tijd om mijn kiezen op elkaar te houden voor alle lekkere dingen. Zeker omdat mijn gezin wel veel lekkers eet altijd. Hoop dat ik het volhou en niet teveel ga snoepen.

Liefs xxx

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan