Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, April 11, 2009

Kantje woog op het moment van schrijven 81.00 kg (bmi: 32.45).

:hallobuddys:
Zo, ik ben er weer. Nog hartelijk bedankt voor jullie lieve en goede wensen!!! Ik kan niet slapen. Aan alle kanten pijn en kriebels. Pijn in mijn buik en lekker blauw en kriebels in mijn benen. De operatie is mij meegevallen. Alleen de uitslaapkamer duurde wel erg lang. Ik ging om 2.15 uur naar boven en kwam pas om 18.45 uur terug op de kamer. En met 4 gaatjes.:noproblem: Dus dat was gelukt. had een zeer grote galsteen, een verkleving bij de alvleesklier(nog van vorige operatie 6 weken geleden) en die weer ongedaan gemaakt moest worden. Wat een zin hè. Maar het hoefde gelukkig geen grote operatie te worden:lacheuh:. Je kreeg een pijn pompje met morfine, maar daar heb ik niet veel van gebruikt. eigenlijk alleen om te gaan slapen. We hadden nl. een zeer vervelende juffrouw op de kamer, met dezelfde operatie, die véél erger was als van ieder ander:gebrokenbeen::irri02:. daar hadden we nogal last van, dus daarom morfine om te slapen:prikjevandezuster:. Kon de volgende middag naar :huis:. Henk kwam me met zijn zus samen halen. Henk rijdt nl. niet, dus had hij een taxi:blauweauto: nodig. En ik ook natuurlijk, want ik zag mezelf niet lopen. Ik word nu lekker verwend met bossen bloemen:boeketje:, lekkere hapjes(slecht voor de lijn):ei2::bonbons::banaan2::druiven: en leuke cadeautjes::kado2:. wat een leven hè!!! Maar van mij hoeft het niet, al vind ik al het bezoek natuurlijk leuk. het zijn allemaal gezellige mensen, maar de hele dag niets doen:hangmat2:. Bah!!!!!!!!!!!
Gelukkig is het mooi weer en zitten we veel buiten:zomer01:. Ik mag met 2 weken niet inspannen, dus dat zal wat worden. Maar ik heb de arts :arts:moeten beloven, dat ik me rustig zou houden voor mijn alvleesklier. Dus moet ik het wel doen. Jakkes, jakkes:laatmaar:. Ik heb nu nog pijnstillers en hechtingen natuurlijk, maar verder gaat het best. Ik kan me redelijk bewegen en dat is al heel wat. Alleen als ik te veel rek, til of teveel doe, word ik teruggefloten door mijn buik. Toch gemakkelijk zo'n ingebouwd waarstuwingssysteem. Ik ben iets :aangekomen2:. een pond geloof ik, maar kan het nog steeds niet goed beoordelen, want ik houd veel vocht vast. Hoe staat het met jullie??? Elly gaat goed, maar Ellen en Teresa? Gaat het op Tenerife al wat beter met minder calorieën?? Ik hoop het voor je. Maar vast wel. Hoe gaat het met jouw knieën Ellen. Al wat beter of hebben ze opnieuw ruzie gehad. Ik schrijf dit even voor al mijn buddy's op, anders wordt het steeds hetzelfde verhaal. De volgende keer krijgen jullie allemaal weer apart hoor. Maar zo'n happening voor 3 is ook wel eens leuk of niet?? Ik wens jullie hele fijne Paasdagen:paaseischilderen: en geniet van het mooie weer. Voor allemaal heel veel lieve groetjes, :volgendekeer: Een opgeruimde HanskeApril 12, 2009 om 06:09
Hoi Hanske,

Wat fijn dat het allemaal toch nog meegevallen is.:zuster: Kan natuurlijk niet voelen wat jij voelt, maar je was er vlug weer uit:ziek: en fijn dat ze het tegenwoordig met "gaatjes" doen. Als ik me het litteken van mijn moeder herinner, jeetje wat wat dat een jaap. Maar ja, tegenwoordig gaat alles met gaatjes.
Gelukkig heb je thuis hulp van je man en doe dan ook wat de dokter :arts2: zegt, des te eerder ben je er bovenop .
Toch raar dat je aangekomen bent, had verwacht dat je wel en "jasje:jas: uitgedaan" zou hebben. Maar het is misschien maar beter zo want dan heb je tenminste wat reserves.
Hoop dat je hele fijne paasdagen :paasmand:zult hebben en dat je goed verwent :paaskonijn05: zult worden maar eigenlijk twijfel ik daar geen moment aan.
Meis, rustig aan en tot mails maar weer.:paashaas:

Vandaag zijn mijn rozen voor jou.

:tian:
April 15, 2009 om 15:48
Hoi Hanske,

Rot voor je dat je je nog niet lekker voelt.
Natuurlijk ga je morgen naar dat jochie en natuurlijk eet je een ietsiepietsie appeltaart mee.
Hoop echt dat het binnenkort wat beter met je zal gaan en dan ga je gewoon de draad weer oppakken.
Alvast gefeliciteerd met je kleinzoon en probeer het vol te houden.

Voor nu , de groetjes.

:tian:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan