Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 12, 2009

Saar40 woog op het moment van schrijven 143.90 kg (bmi: 42.05).

Goedemiddag iedereen,
vorige week naar fase 2 gegaan, en dat bevalt prima, het is allemaal iets makkelijker, heb de choco-repen nu, en die zijn gewoon makkelijk mee te nemen. En vlees smaakt weer prima, mijn darmen moeten er weer even aan wennen maar het is heerlijk!
Vrijdag heb ik een mooie ketting van mijn partner gekregen bij het behalen van de eerste 20 kilo, echt een super mooie ketting, hou erg van grove sieraden en dit is er weer zo een... Heb de foto bijgevoegd want ook mijn nekkie is wat slanker geworden!
En de vakantie geboekt in juni, ook een lekker vooruitzicht! Inmiddels veel kleding aan de kant gedaan die te groot zijn geworden, heerlijk maar ook zonde, het waren zeker niet de goedkooptste kleren, maar goed, dit is beter.
Maar inderdaad veel complimenten en mensen zeggen dat ik loop te stralen, en elke ruit loop ik mezelf te bekijken. En vol trots loop ik met de hond hier door het dorp, en maar incasseren die leuke opmerkingen!
Vandaag wel een bruin broodje op tijdens het paasontbijt, met magere filet american, en magere kaas. En volgende week er weer met frisse moed tegenaan.
Vandaag een lekkere luie dag, met alle beestje om ons heen, en lekker de deur niet uit...maar genieten van het vrij zijn en van elkaar!

Fijne dagen allen!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan