Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 12, 2009

Floppy woog op het moment van schrijven 85.00 kg (bmi: 30.48).

hey buddies,

jaja, jullie hebben dit goed zien staan 85kg!! :jippie:even ter verduidelijking: ik ben wat ziek geweest deze week, last van keelontsteking, diarree, het was weer alles ineens!! en toen ik dit weekend op de weegschaal die 85 zag staan was ik blij en wou ik dat gewicht toch absoluut eens ingeven!! hoe zou je zelf zijn!!:bigsmile:

nu even serieus: ik weet dat het bijna onmogelijk is dit gewicht op dit moment te houden! maar mits nu extra mijn best te doen...misschien toch 86 of 87? ik ben trouwens gisteren nieuwe kleding gaan kopen voor een communiefeest en ze zitten als gegoten dus een extra kilootje kan ik nu echt wel missen!! ik houd jullie nog wel op de hoogte!

groetjes floppy


April 27, 2009 om 04:41
Hallo,
Bedankt voor jouw berichtje !!! Ja inderdaad, Ternat is niet zo heel ver van Wemmel.
Proficiat met jouw reeds behaalde resultaat! :gazodoor2: Ik zal duimen (+) dat die kilo's er afblijven tegen het communiefeest zodat je kleren als gegoten blijven zitten. Wanneer is het communiefeest? Binnen 2 weken ofzo ?
:02groetjes:
April 29, 2009 om 04:28
Hallo buddy !

Ik kan alle steun zeker gebruiken! Bedankt !
Vooral vandaag heb ik weer een off day... Gisterenavond weer veel te veel gegegeten :pasta: en ik heb weer een hekel aan mezelf. Ik weeg me maar 1 keer per week, omdat ik dat zo gewoon ben van bij de Weight Watchers, dus is het maar goed dat ik mij pas maandag terug ga wegen. Enfin ik ga nu niet tegen jou zitten zagen. Ik wens jou veel succes.
Het zal jou zeker lukken!! Groetjes ! :cheerleader: :thinkpositivealways:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan