Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 12, 2009

Mirm72 woog op het moment van schrijven 113.80 kg (bmi: 40.32).

Hello,

wat was vandaag een prachtige dag! Heerlijk de hele dag met man en kind naar familiepark Julianatoren geweest. Wat een belevenis is dat zeg! Dochter kon (bijna) overal in, behalve de achtbaan was niets te eng en echt praktisch geen wachtrijen. Super lekker weer :zonnetje2:(warmer dan het hier geweest is) dus we hebben met volle teugen genoten. Omdat we er graag op tijd wilden zijn, zaten we wel om 7.30 uur aan het paasontbijt, maar dat mag de pret niet drukken. Ik had mezelf een plakje paasstol beloofd, jummie!!:pasen01:

Dit was één van de eerste uitstapjes terwijl ik aan het afvallen ben, en ik vind dat ik het echt heel goed gedaan heb. Voor onderweg een flesje water meegenomen, voor de eerst trek een appel en om een uur of 1 hebben we lekker daar gegeten. Sate met brood en frites. :smullen:Van de frietjes heb ik nog geen kwart gegeten, wel lekker het pistoletje en de sla opgeknabbeld. Na iets meer dan de helft van de sate had ik genoeg, dus nog lekker een kop thee genomen en klaar was ik. Heerlijk gegeten, niet te veel en niets om me schuldig over te voelen. :super!:

Vervolgens nog op de uitkijktoren geweest (zoveel trappen heb ik heel lang niet meer achter elkaar gelopen), de grote glijbaan op - ook weer heel veel trappen- en een stuk in een fietskarretje, juist ja, dat was fietsen geblazen:wielrennen:!

Na een volle dag weer terug naar huis. Besloten dat we met het middageten eigenlijk wel genoeg hadden gegeten voor een diner, dus de rest aan een pitabroodje met kaas terwijl ik voor mezelf een heelijke fruitsalade heb gemaakt.:ananas::aardbeien: Nog een beetje optimelkwark en ik was weer helemaal blij.
Tot slot een rondje gefietst (ja hoor, we gaan het leren met z'n drietjes) en zo eindigt een super dag.

By the way: de weegschaal was lief voor mij vanmorgen, hetzelfde als gisteren!:jippie:

Fijne avond allemaal!

greetings,
Mirjam

April 12, 2009 om 16:34
hoi mirjam,,,,,:knapgedaan:

jij bent goed bezig hoor dat je zelfs op een dagje uit
aan je dieet hebt gehouden.
en thuis een :exotischfruit:,,,,fruitsalade hebt gemaakt.

;zb;eb;tb,,;hb;eb;mb,,;ob;pb,,;jb;eb,,;kb;ub;nb;tb,,;hb;eb;tb
;sb;tb;eb;rb;kb;tb;eb,,;eb;nb,,;hb;ob;ub,,;vb;ob;lb

,,,,,,,,groetjes truus,,,,,
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan