Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, April 24, 2009

Nadinneke70 woog op het moment van schrijven 80.10 kg (bmi: 28.72).

Gisteren op controle geweest bij de dokter. 1.9 kg was er af maar hij was héél tevreden want mijn vetmassa was meer gedaald en omgezet in spieren. Dat is de bedoeling heeft hij me ook gezegd dus ik ben goed bezig. Joepie ik kan ook terug in een broek die ik jaren niet heb kunnen dragen !
Een super gevoel is dat.

May 7, 2009 om 12:34
Hoi Nadinneke,

Nog steeds goed bezig? Ik ben dinsdag aan de zakjes begonnen, maar er zijn er maar een paar die ik tot nu toe lekker vind. Maar ja, ik kan natuurlijk ook niet verwachten dat ik net zo lekker zou kunnen eten als daarvoor. Ik heb gelukkig geen hongergevoel en pak een kop (eigengemaakte) groentensoep als ik zin heb in iets hartigs. Ben niet zo'n zoetekauw, maar hou mee van hartige hapjes.

Veel sukses.
Groet,
Hlima
May 8, 2009 om 06:43
Hey,

Jaja inderdaad het gaat vlotjes. Ik heb in het begin ook moeten zoeken naar dingen die ik lekker vond. Ik ben eigenlijk ook geen zoetekauw maar ik heb gemerkt dat je zin in zoete dingen toe neemt wanneer je al een tijdje bezig bent. Je eetgewoonte veranderd ineens. Ik was nu 2,4 kg kwijt bij de controle bij de dokter. Bijna negen kilo sinds ik met het dieet begon. Ik hou het nog steeds heel strikt. Ik voel me ook stukken beter. Ik ben in totaal 8,8 kg vet kwijt en dat is heel goed zegt de dokter. Veel succes verder nog
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan