Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, April 24, 2009

Poppedoppie woog op het moment van schrijven 125.80 kg (bmi: 44.57).

:yes2::whoepie::jippieafgevallen: de :zon2: schijnt!!!! Dat maakt toch dat je blij wordt? Ik sta dan een suk makkelijker op.
:zonvoorspelt:

Het enige nadeel is dat ik vanavond moet werken. Op het moment is het zo druk op mijn werk dat ik er niet zo heel veel zin in heb! Veel liever thuis en lekker nog lang buiten zitten of BBq en...zucht maar ja het is niet anders..

Morgen wegen. Ik hoop zo dat er wat af is!!!!:bidden2:
Maar ik zal het morgen laten weten.

Voor nu wens ik jullie een hele fijne dag toe!!

:knipoogjevan:Renate

Nog even dit:
Ik kom net terug van de tandarts. Ik heb de tand naast mijn grote voortand laten bleken, had ooit een zenuwbehandeling gehad en hij was al jaren grijs, had hem ooit laten bleken maar dat was na 3 mnd al weer teniet. Wel veel gekost. Maar mijn nieuwe tandarts gaf mij garantie dat dit langer stand zou houden. Dus toch maar gedaan en het resultaat is nu al te zien!!! Ik ben altijd iemand die met een gulle lach lacht dus echt met mijn tanden bloot:bigsmile: dat deed ik niet meer maar nu kan ik dat dus wel weer doen :jippie::genieten: weer iets waar ik mij goed door voel!!!!!!

Moest het even delen met jullie :whoepie:

Onbekend
April 24, 2009 om 03:39
Hele fijne dag en veel plezier met de bbq! Het gaat vast goedkomen om jezelf iets lekkers te gunnen zonder door te slaan :D

Liefs
April 24, 2009 om 04:15
Hoi Renate,

Hier weer een berichtje van mij. Sorry dat ik je niet vaker steun, maar drukdrukdruk: fulltime werken en daarnaast een HBO-studie. Maar ik voel me prima. Mijn gewicht gaat weer de goeie kant op: 79,9 kg vanmorgen. Vanavond komt mijn lieffie weer... kan me er zo op verheugen! Alleen daarvan vliegt het gewicht er af hoop ik.

Sterkte met werken vanavond, maar je moet maar denken, als je 's nachts gewerkt hebt is je weegschaal vast vriendelijk voor je morgenochtend! En verwen jezelf met een leuk kledingstuk, of een lekker smeerseltje... daar kom je niet van aan! Fijne dag vandaag, geniet van het mooie weer!

Groetjes,
Ellen
April 24, 2009 om 05:35
Goeie morgen ik ga het weer proberen je gaat mooi nog steeds naar de juiste kant supersssss :knapgedaan:
xx conny
April 24, 2009 om 06:51
Het is inderdaad balen dat je vanavond moet werken. Maar het voordeel is dat je overdag lekker van het mooie weer kunt genieten en niet, zoals ik, moet werken.
Ik duim met je mee voor morgen, maar ik weet zeker dat het goed gaat komen.
groetjes Wiebke
Onbekend
April 24, 2009 om 07:56
Hallo Renate,
Bedankt voor je reactie op mijn site. Jij gaat ook de goede kant uit heb ik gelezen. Je bent echt gemotiveerd, net als mijn dochter (justice27) Kijk ook maar eens op haar site. Ik ben inderdaad sportief, mijn hele leven al geweest, maar het gewicht blijft altijd veel te hoog. Dus maar weer een nieuwe poging wagen.
Ik wens je een fijn weekend en tot schrijfs maar weer.
Dagkilo oftewel in het gewone leven: Cocky.
April 24, 2009 om 09:04
Hoi Renate,

Tuurlijk wil ik buddy worden, leuk!
Ik vind deze site echt een uitkomst, vaak haak je na een tijdje lijnen weer af omdat je het steuntje in de rug mist, op deze manier kunnen we elkaar allemaal helpen.

Groetjes!
:kfeest::afeest::rfeest::ifeest::nfeest::afeest:
April 24, 2009 om 13:02
Hoi lieve Renate
ik kom je veel succes wensen voor morgen op:scale: groetjes Ans
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan