Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, April 24, 2009

Ports woog op het moment van schrijven 75.80 kg (bmi: 28.18).

hallo medestrijders!!!!
we zijn weer terug van een paar dagen Disneyland Parijs
het was weer geweldig .niet te veel gegeten en heeeeeeeeel veel gelopen,
dus er is wat gewicht afgegaan gelukkig ,we hebben prachtig weer gehad en veel gezien en gedaan .Anna,een van onze kleindochters is mee geweest ,we zijn met de camper gegaan ,we hebben jaarpassen en mogen daar dan gratis parkeren op een speciale camperplaats.....
over een paar weken moet ik 75 kilo zijn en dat lukt me wel nu! die bijna 1kg moet geen probleem zijn in 3 week ,
ik zal even bijlezen om te zien hoe het jullie is vergaan de afgelopen weken
meiden een heel fijn weekend gewenst:eenfijnweekend:


:groetjesbuddies4:

April 24, 2009 om 05:45
Hallo Elly,
Fijn dat je het zo leuk gehad hebt in :belle: Disneyland.
Lijkt me heerlijk een camper. Onze kinderen gaan vaak met die van haar ouders! Wij gaan ook hoofdzakelijk naar Noorwegen, alleen in huisjes. Vorige keer hebben we hutten gedaan, maar Henk wil 's nachts niet meer over de camping naar het toilet lopen. Dus nu 14 dagen huisjes met eigen douche en toilet. Ook in Zweden hebben we een huisje 4 dagen . Denemarken doen we af met bed en breakfast. Jullie mogen met de camper in Noorwegen buiten campings, heerlijk aan een fjord kamperen.:camper: Niet zo duur dus, maar wel de tol op boten e.d. Je bent lekker weer afgevallen:meetlint:, dus je haalt het beslist. Ik niet, want ik blijf weer steken. Maar dat geeft niet, ik houd vol. Ga jij nog verder als je je streefgewicht bereikt hebt? Ik wens je een :eenfijnweekend:. geniet er maar lekker van en :veelsucces: met de laatste pondjeS LIEVE :kantje:
Onbekend
April 25, 2009 om 01:24
Nou je hebt gelijk hoor.Je moet ervan genieten zolang je het nog kan.Helaas moet mijn man nog twee jaar door.Wij gaan vandaag ook bij een camper kijken(niet zo groot als die van jullie hoor)waar we dagelijks in kunnen rijden.
Ja oma zijn is leuk he,ik moet altijd wel lachen om ze,vooral om de twee jongste die kunnen af en toe nog zo lekker uit de hoek komen.
Maar jij gaat goed he nog maar 8 ons en dan ben je klaar.Succes
April 25, 2009 om 13:29
Hallo Elly,
Even een vluggertje. Wat een leuke foto's. dat moest me even van het hart. We krijgen zo visite, dus een andere keer meer!! Fijn weekend
groetjes Hanske
April 25, 2009 om 14:29
Hoi Elly
Wat fijn dat het zo leuk was in euro disney en dan ook nog afgevallen.
Ik ben er nog nooit geweest maar het schijnt er zo duur te zijn dat je vanzelf niet veel honger of dorst hebt. En als je er dan ook nog veel bij loopt:joggendmannetje: knap hoor :smileballon: nog even doorbijten en je zit op je:streefdoel:
Gisteren ook een leuke dag gehad samen met drie colegas naar de sauna in Roozendaal prachtig weer:zon3: lekker eten:dineren: en ontspannen.Vandaag gewerkt en morgen ook. Zo vliegen de weken voorbij en gaan we bijna op vakantie op 30 mei.

Dag Elly:hearts: veel suces met de laatste onsjes

Groetjes Hannie
April 25, 2009 om 14:42
HE Elly

Kijk je wel eens naar je afslankrace? je staat op 35 in jouw klasse en in ben gestopt met kijken tot 3000 ongeveer. GOED HOOR.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan