Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, April 24, 2009

Gezond2007 woog op het moment van schrijven 68.50 kg (bmi: 25.47).

Hallo Allemaal,

Het gaat goed hier al merk ik dat ik weer een beetje Sonja-moe begin te worden. Dat komt goed uit want we gaan deze week naar de camping :caravan:en Sonja:sonjabakker3: gaat niet mee.Ik ga het weer even op eigen kracht doen. Ik heb veel zin in dit weekje camping:). Heerlijk veel lezen ,wandelen, fietsen en relaxen.
Mijn jongste dochter zit nu in Parijs:frankrijk:, belde gisteravond dat ze op de eiffeltoren stond.Leuk voor haar, ze vond het zo spannend de eerste keer naar het buitenland zonder pa en ma. Gelukkig komt ze vanavond laat alweer thuis,dat vind ik dan weer fijn:jippie:.Het is trouwens wel heerlijk rustig met maar 1 kind thuis, stuk minder ruzie.We zijn trouwens ook best druk met mijn schoonmoeder, ze ligt in het ziekenhuis:arts2: na een knieoperatie en het schiet allemaal nog niet zo op. Dus regelmatig naar het ziekenhuis pendelen.
Nou, ik ga zo lekker een stukje hardlopen :hardlopen:in de zon:zon2:.
Iedereen een hele fijne vakantie(voor wie dat heeft) en koninginnedag:bea:.

Groetjes :gezond2007:

April 25, 2009 om 09:07
Hoi Nora,
nog bedankt voor jouw bemoedigende berichtje. Ik blijf gewoon steeds weer opnieuw proberen tot ik het een keer snap.
Wel fijn om te lezen dat jij toch ook op een gegeven moment sonja-moe wordt. Waar zou dat nu eigenlijk door komen, vraag ik mij af.
Maar ja, toch werkt het wel, en als ik het eerste boek vergelijk met de tijdschriften, de menu's althans, heb ik het idee dat ze toch wat meer voorschrijft. Bij het eerste boek had ik zowat iedere dag trek, als ik de menu's uit de tijdschriften volg niet. Ik ga het gewoon weer doen.
Goed van je, dat je nu een kentering hebt bereikt. Hou vol hoor. Zeker met een weekje vakantie, want dat kan ooit anders uitpakken. Maar zo te horen is bij jou de beruchte knop écht om gegaan. En dat geeft mij weer moed.
Ik ga zo koffie drinken bij mijn moeder. Ik wens jullie een heel fijne vakantie toe en beterschap voor jouw schoonmoeder
Tot snel!
Groetjes Tillra
Onbekend
May 2, 2009 om 07:40
Hoi Nora,

Ik besef dat je lekker op de camping zit maar toch ff gedag zeggen!
Fijn weekeinde met veel mooi weer!!

Grz,
Albert.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan