Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, April 24, 2009

Joev woog op het moment van schrijven 89.60 kg (bmi: 32.13).

:hoi:
dat was schrikken vanochtend, mijn nieuwe weegschaal:mad:. Ik weeg 89,6 kg. Mijn oude weegschaal woog dus 3 kg te weinig aan:kg::kg::kg:. Mijn lijf is natuurlijk hetzelfde gebleven, maar het lijkt wel meer:fat:.
Maar ja, we gaan gewoon door. Ben nu verdorie nog zwaarder :aangekomen:als toen ik begon:harenuithethoofdtrekken:!
tis wat. Ga er vandaag weer goed tegenaan:mollie4:. Volgende week is mijn man een paar dagen weg, ga dan maar eens extra streng aan de lijn:afgevallen:.
verder belooft het weer een mooie :zonnetje2:dag te worden. Zo meteen eerst naar mijn moeder in het verzorgingshuis. Ze zit in een rolstoel:rolstoel:, ga even een blokje met haar om en een paar boodschapjes doen:boodschappen:. Vanmiddag de badkamer poetsen:werkster:, dat verbruikt ook weer wat calorietjes. :huppelen:

April 24, 2009, gewijzigd door Tian op April 24, 2009 om 05:38
Hoi Joev,

Dat is balen. Maar het is maar een getal en jij weet dat het aan die weegschaal ligt.
Vanaf nu weet jij gewoon dat je absoluut weer omlaag zal gaan en dan vergeet je gewoon wat die oude weegschaal aangaf.

Heel veel succes en geniet van het mooie weer en met het wandelen met die rolstoel ben je beslist al veel caloriën kwijt en dan die badkamer nog. Wat zal jouw huis schoon zijn .
Een heel fijn weekend met mooi weer.

:tian:

P.s. Je bent me nooit wat schuldig maar ik vind het wel leuk om antwoord te krijgen maar je bent niets verplicht hoor. Zo werkt het niet. Dank je wel.:dankje:
April 25, 2009 om 16:12
Nou Jolanda,
Dan ken je mij nog niet want voor ijs en drop kun je me dag en nacht wakker maken en dat verveeld nooit hoor.
Daar zou ik een heel mooi verhaaltje over hebben maar nu maar even niet.
Bedankt voor je opbeurende woorden , af en toe neem ik wat en als ik heel erge trek in drop heb ga ik even naar mijn buurvrouw waar altijd een doos staat en aangezien ik toch wel bescheiden ben , durf ik daar nooit meer dan 2 te nemen . Als ik blijf kletsen, durf ik er nog wel 2 te nemen. Maar ijs halen we maar niet meer in huis alleen af en toe zo'n doos voor als we per ongeluk geen toetje in huis hebben. Als de buurvrouw hier eet hoort er natuurlijk een toetje bij. Jan en ik nemen nooit een toetje als we thuis eten.Dus, ja alles mag maar als je lijnt kun je het toch beter allemaal even laten staan maar in het weekend mag ik wat extra maar dat bestaat voor mij uit een chocolaatje bij de koffie en een hapje van de koek van Jan.
:tian:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan