Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, April 24, 2009

Julieke1986 woog op het moment van schrijven 127.10 kg (bmi: 40.11).

hier ben ik weer!
Zoals je gisteren kon lezen, had ik echt een baal-avond :-S
Echt niet fijn..

Maar vandaag gaan we er terug voor. 'k heb deze ochtend ook m'n verhaal gedaan aan de collega's en ze konden er wel begrip voor opbrengen. Ik moet nu zeker doordoen. HET MOET en IK KAN HET!

Alweer gestart met het drinken van water en deze ochtend opnieuw een shake. Vanavond moeten we naar bday-party van m'n zus. Er zal taart zijn, maar daar kom ik deze avond NIET aan. 'k Heb gisteren al m'n verzetje gehad, nietwaar?? :-D
En dan is het morgen D-Day! op de weegschaal bij de dietiste. Hopelijk zegt haar weegschaal htzelfde als die van mij nl. -6 kg (totaal hé)
Ik heb er wel wat angst voor.. maar we zien wel. Als ik het verhaal van Jolanda lees, krijg ik er terug moed van! Als zij het kan, dan kan ik het ook :-)

liefs
-Ikke-

Onbekend
April 24, 2009 om 09:11
Hoi

Bedank voor je berichtje, wedden dat de weegschaal bij de dietist ook lief voor je is. Als je vandaag goed gaat misschien nog wel ietsje meer.

Ik ga lekker een weekje naar didim turkije, wel gevaarlijk want het is een all-inn formule. Ik denk nog steeds dat het goed gaat komen, veel raukost en weinig toetjes dat moet OK zijn
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan