Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, April 24, 2009

Clauskrom woog op het moment van schrijven 68.10 kg (bmi: 24.13).

Hoi Hoi,

ZOals je kan lezen was er weer een update geplaatst op de home-page en het leuke is dat ik daar weer onwijs veel leuke en lieve reacties van mijn buddies en andere leden op heb gehad. Thx for the support!!

Het staat wel een beetje stil momenteel. Ben ook al 2 weken niet wezen sporten, gewoon omdat er een hoop tussendoor kwam. Wel heb ik geprobeerd zoveel mogelijk te wandelen en bezig te blijven. Gisteren een beetje in de tuin gewerkt, maar daar weer last aan een kant van mijn bekken aan over gehouden, dus schiet niet echt op. Maar wel beloofd dat we zondag even gaan zwemmen.

De laatste loodjes betreft de bruiloft beginnen ook door te werken. Heb minder trek en dat komt bij mij wel echt van de zenuwen. Maarrrr als ik trek heb dan heb ik wel trek in de verkeerde dingen. Dus dubbel opletten nu....het ging zooo goed!!

Dusss nog even doorzetten, maar ik ga er gewoon van uit dat dat wel goed komt!!

April 24, 2009 om 05:43
hoi ja nog even een paar weekjes dus laat die lekkere trek je niet de baas worden en neem pas lekker op je :jaikwil: een heerlijke stuk :weddingcake:

want dat moet je wel nemen hoor,dat mag best.na al die goeie weken die je dan achter de rug hebt.zo balen he dat je nog zo last van je bekken hebt,heb je daar dan nog wel fysio voor?

groetjess en :succes:
Onbekend
April 24, 2009 om 07:18
Niks lekkers in huis halen dan:grinnik: Gaat vast lukken, denk maar veel aan je mooie jurk!

Fijn weekend vast!
Groetjes claudia.
April 24, 2009 om 08:55
misschien ben je dan wel niets afgevallen, het zou best kunnen dat je tóch dunner bent geworden. Laat je niet gaan door de zenuwen voor je trouwdag, probeer dit in ieder geval vast te houden. En dat kán je!
April 25, 2009 om 08:00
hoii,

Zeker blijven volhouden,
denk dan maar aan je mooie trouwjurk als je naar iets verkeerds grijpt;)
Nog even volhouden voor de laatste kilootjes!!
En hopelijk heb je nu niet meer teveel last van je bekken..

Veel succes!!
en het zal zeker allemaal goed komen;)

Saartje
Onbekend
April 26, 2009 om 03:36
ach meis ,hier staat het momenteel ook stil,komt wel weer goed!Ik heb mijn afslankplan wat bijgesteld en nu zoet het er al wat anders uit!!Probeer jij nu kalm te blijven voor de grote dag:bruidspaar: en ga nu ook niet te zwaar werk doen ivm je bekken!! mijn dochter heeft de bruidegom zelfs verboden te klussen op electragebied(nou ja zijn werk staat daar buiten)Ze wil dat zijn handen er picobello uitzien op die dag!Probeer ook te genieten van de voorpret voor de grote dag:jaikwil:!Heb je alles verder klaar nu?Liefs Ineke
April 27, 2009 om 12:56
Bijna mei!!!
April 28, 2009 om 11:35
Jaaaaa, wel blijven opletten he!
Ik snap wel wat je bedoelt hoor, je gaat je té relaxed voelen omdat het allemaal zo lekker gaat met afvallen en dan wordt je toch een beetje slordig.
In mijn geval ga ik dan toch een beetje teveel buiten mijn boekje en voel me dan alleen maar dik en opgeblazen, heb geen puf meer om te sporten en laat alles weer een beetje verslappen.
Ik ben echter van plan dit niet te laten gebeuren en ga er weer tegenaan.
Jij ook he!!!
Succes weer deze week, 14 mei komt steeds dichter bij!!!
Liefs,
Ka
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan