Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, April 24, 2009

Paca woog op het moment van schrijven 95.00 kg (bmi: 33.26).

:weekend:

Vandaag gewerkt, tot half zes, dus helaas heb ik niet veel meegekregen van deze mooie dag. Gelukkig krijgen we nog een paar dagen heb ik begrepen, hopelijk houden we nog een beetje zon over voor :koningin2: koninginnedag.
Vanochtend gooide ik smacks door mijn yoghurt in plaats van cruesli, dat was echt helemaal niet lekker, dus heb ik 2 kleine minipuntjes met pindakaas:pindakaas: als ontbijt gehad, wat een smoes he? Maar goed daarna heb ik me goed gedragen er lag zelfs chocolade op mijn werk die ik gewoon heb weestaan. Straks even mijn eetdagboek invullen en zien of de schade inderdaad beperkt is gebleven.

:totmorgen01:
Paula

Onbekend
April 25, 2009 om 11:24
Hoi Paula,

Knap hoor! de verleiding van de chocolade :bonbons: op het werk weerstaan. Gisteren kreeg ik bij de thee ook chocolade :chocolade:geserveerd maar ik heb het ook niet genomen. Toch was ik vanmorgen zwaarder. Dit kan niet van het eten zijn. Want ik heb me prima ingehouden. Dus zal het wel weer goed komen.
Je schrijft in mijn dagboekje dat ik moet genieten van het mooie weer. Nou ik heb (samen met andere ouders) staan blauwbekken langs de lijn. Er stond toch een koude wind. :storm2:
Mijn voeten :voeten:hebben het reuze naar hun zin in mijn platte schoentjes. Dus dat probleem is ook weer verholpen.
Morgen nog een feestje :boy01:en wederom zal ik mijn best doen om alle lekkere dingen aan mijn neus voorbij te laten gaan.
Ik hou van feestjes behalve als ik lijn..............

Nog een fijn weekend en tot mails
Anita
Onbekend
April 25, 2009 om 13:09
Hoi, die Paula,

Ik ben ook vannacht ongesteld geworden, maar heb nergens last van. Ook niet van buikpijn of zo. :ongi2:Gelukkig maar! Ik hoop wel dat ik daardoor nog wat afval. Dus ongesteld worden heeft ook haar voordelen.
Onze Bram heeft ook gewonnen met 4-1. :sign03:Maar die wedstrijd was ook pas tegen half 5 afgelopen. Toen wij (ons Jessie en ik)om 2 uur van huis fietsten was het nog wel mooi weer, :zon3:want ons Jessie had alleen een shirt aan. Maar al snel kregen we het koud door de wind.

Sterkte met het laten liggen van de frietjes :patatje:en ik hoop dat de buikpijn snel wat minder wordt.
:anita1964:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan