Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, April 24, 2009

Leonie1989 woog op het moment van schrijven 67.70 kg (bmi: 23.99).

24 April 2009

lieve lezer,

Het gaat met mij zoals je ziet aardig lekker, en ik kan trots zeggen dat ik dat met genoeg voedingsstoffen doe. Het weekend geniet ik nog altijd, chips en bier laat ik niet staan!

Nu vroegen er een aantal mensen hoe ik dan toch afval...Ik honger mezelf niet uit en gebruik geen pillen ofzo. Nouja ik neem wel chroom, om een lekker honger gevoel te blokkeren. Ik weet niet of het bij iedereen werkt, maar zeker wel bij mij!

Zoals ik al zei neem ik er het weekend goed van, op zondag doe ik wel een fiets of looptochtje, en erg belangrijk is om een ritme te houden, elke dag niet later dan 9 uur het bed uit, dat geld dan ook voor zondag.
Als ik een uurtje tijd over heb in mijn hectische schema vind je me in de sportschool of ben ik stevig aan het MTBen (mountainbiken). Je kunt niet de helft van de week op dieet zijn en verbaasd zijn als je niets afvalt. Het gaat erom dat je alles omgooid en gedreven bent. Ik heb genoeg pogingen gedaan maar ik heb deze lente besloten om er ECHT voor te gaan.

Ik wens jullie hetzelfde toe! Ik weiger langer om elke keer depressief uit een pashokje te komen omdat "mijn maat" in reguliere winkel 2 maten kleiner uitvalt. En dan valt 42 toch wel mee dacht ik :S

We kunnen het mensen!
:wave:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan