Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, April 24, 2009

KaatjePro woog op het moment van schrijven 81.20 kg (bmi: 25.92).

Ik ben weer terug uit Stockholm. Het is redelijk goed verlopen qua dieet. Had voldoende zakjes meegenomen en had ook toast gekocht, zodat ik altijd wat bij de hand had.

's morgens een zakje op de kamer en mee naar het werk nam ik toast of een broodje mee. Soms samen met een kalkoensalade voor de vorm (heb helaas de bulgur moeten laten liggen).

's avonds zijn we uit eten gegaan en wilde ik een steak met groenten (zonder frietjs, puree of aardappeltjes). Smaakte prima, echter dreef de steak in de olie, dus dat was toch niet precies wat het had moeten zijn.

Gisteren avond op het vliegveld heb ik me nog laten verleiden door een bekertje pinda's (dit is echt het eerste wat ik in al die tijd heb extra heb gegeten en ik moet zeggen, het smaakte heerlijk !) En pinda's zijn bovendien zo slecht toch niet ?

Vanmorgen weer op de weegschaal en die woog nog precies hetgeen voor de reis, dus niets erbij, niets eraf. Vandaag weer een dagje fase 1, dus ik hoop dat er snel weer wat af gaat nu, want stiekem hoop ik snel onder de 80 kilo te komen.

Heb genoten van de reis, heb heel wat gedaan en nu weer op naar de zomer !

KaatjePro

Onbekend
April 24, 2009 om 18:42
Goed gedaan tijdens je reis!! Lekker thuis is wel het makkelijkst met al die zakjes toch? ;)
Een goed weekend!!
April 25, 2009 om 04:48
Haii kaatje :zon2:

Fijn dat het zo goed is gegaan in Stockholm! Het is altijd wel even moeilijk en een georganiseer, maar je hebt het goed gedaan zo te lezen! En een handje pinda's is echt niet het einde van de wereld, toch? Volgens mij zitten daar dus ook geen koolhydraten in. Goed zal het wel niet zijn!!
Moest je eigenlijk voor je werk naar Stockholm? Wat doe je precies?
Het water loopt me wel in de mond met het lezen van een steak etc..mmmm..

Nee, we blijven doorgaan!!

:prettigweekend:

Groetjes marijke
April 25, 2009 om 09:55
Hey kaatjepro
Fijn dat je er weer ben, was zeker wel leuk even een paardagen weg, maar fijn dat je daar toch je dieèt kon doen, en het zelfde gebleven is natuurlijk ook zo gek nog niet hoor, maar je ziet het maar weer ben je weg gebeurd er weer van alles wat, nou jij :onderde80kilo: en ik wil graag:onderde100kilo: zitten maar we doen ons best, alleen het hele weekend bol van de verjaardagen,het is niet anders. ik wens je:eenfijnweekend: groetjes Ans:vlinder78:
April 28, 2009, gewijzigd door Johanna65 op April 28, 2009 om 15:37
Hoi hoi Kaatjepro
Meid wat zie ik daar:onderde80kilo: wat fijn voor je dat zal een heerlijk gevoel zijn, ik ben ook weer druk bezig zondag feest van mijn zoon een bbq en daar heb ik aan mee gedaan ik dacht moet kunnen na al die weken, ik heb er van genoten hoor heerlijk, en wat ook heel leuk was alle reactie,s iedereen kon het natuurlijk zien dat ik al zoveel ben afgevallen. ik wens je nog een fijne avond groetjes Ans
April 29, 2009 om 02:35
Haii Kaatje,

Neee, ik ga nog niet beginnen aan fase 2. Daarvoor vind ik zelf dat ik nog wel iets te zwaar weeg. Misschien na 19 mei ofzo... dat is de datum dat ik weer moet gaan wegen. Zal best heerlijk smaken een stukje vlees. Ik hou dit opzich nog wel even vol..alleen op den duur dan kokhals ik echt van alles en moet ik weer meer variatie-tips gaan bedenken. Maar komt goed!

We gaan inderdaad behoorlijk gelijk op! Goed van ons!!!
:gazodoor:

Wanneer ga jij weer wegen?

:eenprettigedag:

Marijke
May 1, 2009 om 04:02
Hoi Kaatje

heb je gezien dat je nog maar ruim 1 kg "moet" om een BMI te hebben dat gezond gewicht aangeeft. Moet een heerlijk gevoel zijn.....

groetjes

Miekez
May 1, 2009 om 17:07
Hoi Kaatjepro
Zo te zien gaat het lekker met je nog even en je zit boven de 13 kilo, ik wens je dan ook:eenfijnweekend: groetjes Ans.:vlinder78:
May 2, 2009 om 02:13
Haai Kaatje,

Jij gaat hartstikke goed! We gaan nog steeds aardig gelijk op hoor!! :braaf:
Ik koop ook van prodimed en aanvullingen van Hippro. Vooral die toast kan af en toe heerlijk zijn. Ik heb nu ook van sanaslank gekocht. Ik zag op de site dat ze daar afbakbroodjes hadden (7 min) in de oven. Is ook wel makkelijk. Komen bij jou al bepaalde producten je neusgaten uit? Ik ben ook niet echt een kok, dus vaak is het bij mij recht toe recht aan.. al zou ik er nou nog iets van kunnen maken?!

Bij mij gaat het afvallen wel met vlagen..meestal een paar dagen stil en ineens is er weer iets vanaf..gaat dat bij jou ook zo??

:baai::doei:

Groetjes marijke
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan