Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, April 24, 2009

Omeloeks woog op het moment van schrijven 117.10 kg (bmi: 31.77).

Ben nieuwsschierig, m`n bedoeling is om elke zaterdagochtend op de weegschaal te gaan en de gegevens wekelijks hier in te vullen.
Als ik m`n maag nu op dit moment voel lijkt het wel of ik al 10 kg kwijt ben de eerste week :-).
Maar oke morgenochtend het eerste moment van de waarheid.

May 7, 2009 om 05:54
ome loeks.
en , wat was het gewicht na 1 week?
ben erg benieuwd hoor.
en ik hoop dat je steun op deze site vindt.
ik heb er zelf veel aan.
bij al mijn lijnpogingen duurde dit 4 maanden en dan was ik het zat of door het eten van een reep chocola gooide ik de handdoek in de ring.
Maar nu is het geen reep, maar 1 paaseitje b.v. ( zijn nu op) . en dan stop ik en ben ik zeer blij met mij zelf. als de weegschaal dan ook een positief resultaat geeft van dit toch wel "zwoegen"", ben ik helemaal toppie.
Ik merk wel , dat het me flink beheerst. Maar ten positieve./
complimenten van "je bent afgevallen zie ik "", komen als een zeer welkome verrassing. Mijn man ziet dit niet, hij ziet me elke dag. dus bij hem mis ik wel eens de complimenten. Hij is er so wie so veel minder mee bezig. geen koek bij de kofie. ? nee. dan is het bij hem uit het hoofd.
ik accepteer dit nu en heb een deal met een vriendin. elke woensdag morgen mailen we elkaar door "Schoon aan de haak." elke wo. 1 euro in de pot en wie is aangekomen nog een euro. Per kilo erbij 1 euro. van de opbrengst gaan we een keer gezellig uit.
Ik spaar ook geld uit Hoe vaak ik Kitkat/Mars voor mezelf kocht?? en nu doe ik dit al 5 maanden niet meer. dus geef ik mijzelf een mooi maandblad ofzo kado. Groet ome Loeks en sterkte met de kilootjes. de suikers , he dat zijn de boosdoeners.!!! leg de lat niet te hoog hoor. Ennu.... veel drinken. 2 liter per dag. Schaartje groet je.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan