Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, May 4, 2009

Ilsepilsje woog op het moment van schrijven 139.20 kg (bmi: 40.67).

:onderde140kilo:

Joehoe, ik ben er, onder de 140! Wow, dat voelt goed. Ruim 14 kilo dus, in 5.5 week..Jihaa!! Ik ben happy joh, dit had ik niet verwacht, dat het zo goed zou gaan!

Ik eet nog steeds wel veel te weinig, ik vergeet gewoon constant tussendoor te eten. Ik heb ook geen honger ofzo, dus ik denk er gewoon niet aan. Drinken gaat wel goed, maar eten niet dus. Ik eet 'smorgens een knäckebrod, s middags ook 1 of 2 en 's avonds klein beetje avondeten. Maar de tussendoortjes schieten er gewoon steeds bij in..stom! Toch proberen daar wat meer aan te denken hoor.


Onbekend
May 4, 2009 om 07:00
:ballon: Gefeliciteerd, geweldig dat je onder de 140 bent. Je hebt wel iets leuks voor je zelf verdiend.!! Je gaat echt hard he, als je zo doorgaat ben je zo weer 10 kilo kwijt.

Heel veel succes, groetjes Susan
May 7, 2009 om 07:31
Hey meis,

Wat ga je lekker! Je BMI is ook al bijna onder de 40! :D Probeer je wel om je eten te denken?

Liefs, Eline
May 20, 2009 om 07:55
bedankt voor je reactie in mijn dagboekje.

ik ben inderdaad al ruim 45 kilo kwijt maar ik was al wat kwijt voor de operatie. op de dag van de operatie woog ik 147 kilo en nu weeg ik 116.3 kilo, dus ik ben sinds 6 februari 30,7 kilo afgevallen. wat ook veel is natuurlijk, maar de afgelopen week ben ik 4 kilo afgevallen omdat ik 5 dagen diarree heb gehad.

gelukkig ben ik weer beter en voel me weer energierijk. en ik kan weer zoveel meer dan vroeger alleen daar wordt je al superblij van.

en ik zie dat het bij jou ook goed gaat, al 17 kilo minder, dat moet je toch ook al behoorlijk merken aan je kleding en bij het bewegen?

:jijbenthetwaard:

gr, :katja39:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan