Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, May 4, 2009

Smeniekske woog op het moment van schrijven 74.60 kg (bmi: 25.81).

Na een zalig lang weekend toch slechts een halve kilo aangekomen.
Donderdag, koninginnedag begon goed met hardlopen en de oranje soesjes heb ik kunnen weerstaan maar daarna wel gelunched met sate en een aantal biertjes gedronken en tenslotte gegeten in een wokrestaurant. Het was heel erg gezellig en ik heb genoten van zon, muziek, met vrienden samenzijn maar ook van de biertjes.
Vrijdag gingen we bij vrienden eten. Het was heerlijk weer en we hebben allereerst genoten van een borrel met heerlijke hapjes op het terras; knoflookolijfjes, in de oven gedroogde zwarte olijven, truffelsalami, petit doruvaal, italiaanse stinkkaas, mascarpone met bieslook en een heerlijke witte wijn erbij. De gastvrouw had heel erg lief rekening gehouden met mijn lijnen door als hoofdgerecht een pond (!) asperges per persoon te serveren met beenham, een gekookt eitje en aardappeltjes waarbij eigenlijk alleen de saus calorierijk was. Het nagerecht bestond uit zelfgemaakte appelcompote, aarbeien en frambozen met daarbij een gekoelde kersenwijn uit Le Marche. Allemaal even heerlijk en gezellig.
Zaterdagavond hadden we een verjaardag bij vrienden waar ik me bezondigd heb aan de kaas en de wijn. We bleven logeren dus ook nog een lekker ontbijtje gehad en het lange weekend verstandig afgesloten met hardlopen.

De afgelopen 4 dagen hebben me een halve kilo gekost maar ik heb wel erg genoten.

May 5, 2009 om 03:47
Hi Smeniekske,
Zulke mooie dagen zijn het ook waard he? En zolang je de boel maar in de gaten houdt krijg je dat pondje er binnen no-time weer af. Ik heb ook een hele leuke koninginnedag gehad en eigenlijk gewoon een zalig weekend! Nu weer even vinger aan de pols om de dalende lijn weer in te zetten. Er zullen wel meer weken zijn waarin ik niets afval of zelfs aankom. De truc is om jezelf op die momenten weer in de kraag te vatten en verder te gaan.
Liefs, zoenuh,
Kiek
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan