Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, May 4, 2009

Linnes woog op het moment van schrijven 92.20 kg (bmi: 30.11).

Het is al weer middag!
Er zitten nog 2 onsjes bij :datmeenjeniet: het zal wel. Pfff.
Eigenlijk wil ik het helemaal niet invullen, maar als ik dan een week later terug kijk, wil ik het eigenlijk toch wel weten.
Het is net als mijn gewicht, twijfel wil het eraf, of komt het eraan, gek.

We zijn lekker buiten bezig, wat planten verplant. Vanavond eten we kip van de bbq dus dat is geroosterd, ik neem geen gebakken aardappeltjes ik heb nog salade in de ijskast staan.
Tot later!


Onbekend
May 4, 2009 om 07:05
:bloem2:Och lieve meid,:bloem2:

Ik zou zo die twee onsje of zelfs een pond van je over willen nemen. Als ik mijn best doe, gaan ze er wel weer of. En bij jou is dat niet het geval. Daarom ben jij een geweldige doorzetter, je laat nog steeds je koppie niet hangen en blijft je best doen. GEWELDIG!!:bloemetje:
Ik zet 's avonds om 8 uur koffie voor Peter en thee voor mezelf.:theepot: Voor 9 uur heb ik mijn thee naar binnengewerkt. Voor ik ga slapen ga ik nog wel een keer plassen en ik hoef er maar zelden 's nachts uit. Maar ik sta wel om 6 uur naast mijn bed. En dan is plassen mijn eerste werk. En wegen het tweede......:weegschaalblauw:

Veel plezier bij het :bbq:
May 4, 2009 om 07:31
Hoi Linda,

Met gemak is het hier net een klaagmuur geworden, heel VALTAF bedoel ik dan, maar daar is deze internetpagina dan ook voor. Gewoon even lekker de frustraties van je af kunnen zeuren.

Maar zoals Anita al schrijft, jij blijft toch volhouden ook al lukt het je niet zoals jij het wil. Dat verdient inderdaad een :bloemetje:

Geniet vanavond lekker van de BBQ en vergeet niet veel water of thee te drinken, ik heb mijn thermosfles heet water naast me neer gezet en wil nu elk uur een kopje drinken, dan heb ik in ieder geval al weer 4x100 ml vocht te pakken.

Succes!!!!!!!!

:koekerdekoek:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan