Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, May 4, 2009

Canecorsojose woog op het moment van schrijven 80.50 kg (bmi: 30.67).

Even een update van vandaag:

Ff snel een update. Ik krijg van iedereen hele lieve smsjes, dat doet me goed, iedereen heel hartelijk bedankt voor de steun.

nadat Fleur de laatste pup geboren was thuis, begon ze 2 uur later weer met persweeen, alleen kwam er geen pup. We dachten weeenzwakte en ze kreeg piton, ook dat hielp niet. na overleg met de da nog een dosis piton, en ook die hielp niet. Ondertussen was Fleur dus al meer dan 1,5 uur aan het persen. We zijn naar de dierenarts gegaan. Hij kon geen pups voelen en horen, maar het vermoeden was dat er nog wel pups in zaten. Ik mocht de keuze maken of nog wachten, ze was weer rustig, of open maken. Ik heb gelukkig gekozen om haar open te maken. Toen bleek dat er nog 7 puppen in haar zaten, waarvan er 2 bij elkaar voor het geboortekanaal lagen. Ze lagen dwars en waren al dood. Eentje zelfs al stijf. Fleur heeft zo hard geperst dat haar baarmoeder gescheurd is. Van de 7 puppen hebben 4 het gered en liggen nu bij haar en hun 10 broertjes en zusjes.
Fleur is erg ziek, ze hebben de baarmoeder verwijderd maar konden niet zien of er ook een scheurtje in het stukje in de vagina zit. Als ik langer had gewacht was alle troep van de baarmoeder in haar buikholte gekomen en dat was haar dood geweest.

Ik ben er nog een beetje kapot van. Morgen krijgen alle puppen een gekleurd bandje om, die heb ik ff snel besteld. Normaal doe ik dat niet, maar ik ga ze bijvoeden en dan is dat toch handiger. De komende tijd zullen jullie me dus zien flessen, iets wat niet vaak voorkomt.

Nogmaals iedereen bedankt voor de steun, ik ga hier gauw verder. Kim speciaal bedankt die de hele dag mij heeft geholpen. Mocht ik rare typefouten maken, ben nu sinds gisterochtend 8 uur op, met een uurtje slaap tussendoor.

May 5, 2009 om 13:37
Jeetje meid ik kom net terug van een weekend weg en leef met je mee. Ik weet helaas hoe bang je bent voor lieve Fleur. Heb het net zo achter de rug met Ayla. Vreselijk meid! Die had dus 13 puppen en 2 overleefden het. Zei was ook zo ziek he. Heel veel sterkte José en hopelijk neemt ze het werk je snel weer uit handen.

:marja:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan